Oflytet fortsätter..

Idag är det en sådan där dag då energin är på noll för min del, jag har faktiskt sovit ganska bra inatt men ändå är jag helt slut, känner mig lättirriterad och det mesta är väl i princip bara halvbra idag.. Ni känner säkert igen er för alla har vi dagar ibland som vi egentligen bara skulle vilja sova oss igenom mer eller mindre.

Jag gissar att det mestadels beror på allt bråk med kommunen; jag fick ju beslutet om personlig assistans häromdagen som blev avslag men igår kom nästa smäll. Vid lunch fick jag hem en avi att jag hade ett rekommenderat brev att hämta ut på posten och det var från kommunen gällande min ansökan om parkeringstillstånd för rörelsehindrade, jag bestämde mig för en tid sedan att försöka mig på en ansökan till men även denna gång blev det avslag och väldigt tydligt att de inte har läst ordentligt vad jag skrivit utan fortsätter att köra med sina repliker som de fått lära sig. Så jag kände väl där att det blev lite för mycket nu och kommer som jag skrev i förrgår att lägga allt som har med kommunen att göra på is tills jag kan få hjälp från vuxenhabiliteringen.

Tanken var att vi skulle åka till våran husvagn igår under eftermiddagen för där kan jag verkligen koppla av och bara njuta av stunden tillsammans med familjen. Vi åkte som planerat och skulle sätta upp förtältet när vi ser att det är två hål i taket längs med sömmarna, där kom nästa suck. Detta var förvisso begagnat med i fint skick och kostade ändå en slant så givetvis är det tråkigt. Mannen sa att det skulle finnas någon typ av lim som fungerar bra så detta har vi köpt nu eftersom vi valde att åka hem igen, utan förtält är det inte jätteroligt och inte heller så smidigt då vi ställer både barnvagn och rullstol i förtältet på nätterna. Så när vi åker iväg igen (förhoppningsvis imorgon eller inom de närmaste dagarna) så ska vi testa limmet och så får vi hålla tummarna för att det kommer att bli bra!

Nu kör vi en slappardag här hemma, lite städning står på schemat också. Vad hittar ni på idag?

Tack för att du läste! <3 Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram

 

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Oflytet fortsätter..

  1. Alltså, jag förstår inte grejen med avslagen – förstår de inte att du verkligen är i behov av hjälp? Skulle du frivilligt hitta på att du sitter i rullstol och behöver hjälp .. alltså.. Blir så ledsen!

    Surt också med förtältet, håller tummarna på att limmet funkar. Har ni husvagn stående en längre period, nära er?

    1. Ja jag har försökt förstå hur de tänker men det är en omöjlighet dessvärre :/

      Vad gäller husvagnen så har vi lyxen att ha min mans morföräldrar bara några mil ifrån oss och de bor jättefint ute på landet med en stor trädgård så tillsvidare har vi den ståendes hos dem och drar bara iväg den när vi ska vara på någon annan camping. Planen är dock att vi ska ha säsongsplats på någon camping när vi båda har inkomst 🙂

Kommentera