Nya hudvårdsfavoriter

Inlägget är i samarbete med Garnier

För ett litet tag sedan skickade Garnier hem två produkter till mig i form utav ett ansiktsvatten samt ett rengöringsvatten med olja som skulle rengöra på djupet och det tänkte jag var perfekt för de dagar jag gör en full sminkning vilket sällan blir av nu på sommaren när det är mycket solande som står i fokus. Men självklart har jag testat dessa produkter om och om igen och jag kan bara säga wow, de är fantastiska!

Ärligt talat så var jag lite rädd att rengöringsvattnet med olja skulle kännas flottigt i ansiktet efteråt men absolut inte. För det första tar produkterna bort sminket hur lätt som helst samt att oljan lämnar huden väldigt len efteråt och inte ett spår av fett någonstans i ansiktet. Ett plus är förstås också produkter som luktar gott och det gör dem. Lämnar bilder nedan där ni ser resultatet när jag tvättat bort sminket på ena sidan jämfört när andra halvan fortfarande är sminkad.

Jag rekommenderar dem starkt! Så tacksam att jag fick chansen att testa dessa, helt klart nya favoriter hos mig och definitivt produkter som gör vad som utlovas.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , ,

2 thoughts on “Nya hudvårdsfavoriter

Kommentera