En roadtrip med familjen <3

Hej på er, hur mår ni i värmen? Lovar att jag inte ska predika om hur varmt det är för det är nog ingen som har missat det haha. Igår var nog den varmaste dagen i år och vet ni? Jag råkade ha väldigt mycket energi just igår och fick för mig att jag skulle putsa fönster.. Hur smart på en skala 1-10? Men skönt att ha det gjort och jag gillar när det blir rent och snyggt så det fick det vara värt, vattenflaskan fylldes ett x antal gånger medan jag körde på med fönstren. Något positivt är ju också att det är perfekt torkarväder så tyckte ändå det gick ganska smidigt.

I lördags bestämde vi oss för att ta en roadtrip till kusten för en heldag i solen. Mina föräldrar har husvagn precis vid havet så vi umgicks och hade en väldigt härlig dag tillsammans. Liam älskade att krypa omkring där och såklart ställa sig upp mot saker nu när han har lärt sig det, tänkte att han skulle tycka att det var för varmt och försökte hålla honom en del i skuggan men han skulle minsann vara i solen större delen av tiden och vila middag var inte aktuellt. Ni kan ju gissa vem som somnade direkt när vi startade bilen på kvällen för att åka hem 😉

Vad har ni gjort i helgen?

Jag tänker mig att det är ungefär såhär det kommer att se ut hos mig under sommaren, de flesta inlägg kommer att levereras på vardagarna för att helgerna oftast är fulla med andra aktiviteter när familjen får vara tillsammans. Självklart kan det komma något enstaka nu och då även på helgen men mitt fokus kommer ligga på att leverera till större delen mån-fre. Brukar ni läsa mycket bloggar i allmänhet såhär under sommaren? Jag själv får nog erkänna att jag inte är lika flitig men det finns några som jag följer nästan dagligen året runt.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , , ,

2 thoughts on “En roadtrip med familjen <3

Kommentera