Ändrade planer i sista sekund

Hej på er denna gråa regniga dag,iallafall här. I skrivande stund skulle jag egentligen befunnit mig på födelsedagsfirande för min svärmor men istället sitter jag ju här och skriver. Varför då? Jo för att Liam under förmiddagens gång började bli lite varm men det var inget vi reagerade på eftersom han normalt är väldigt varm utav sig, dock saknade han energi idag och skrattar inte åt sådant som han vanligtvis brukar skratta åt så då började jag ana att något inte stod rätt till.

Rätt snabbt därefter var han ännu varmare och givetvis tog vi tempen på honom då som visade att han åkt på feber 🙁 Så jag och Liam blev hemma och mannen åkte iväg en stund för att fira sin mamma såklart, med all rätt! Det är faktiskt första gången Liam fått feber (förutom när han fick vaccin) sedan han föddes för 10mån sedan så det immunförsvaret har han helt klart fått från sin pappa. Nu sover han och jag hoppas verkligen att han blir pigg och glad snart igen, det märks så tydligt att han är påverkad av febern och man önskar att man kunde ta det istället för honom <3

För min del blir det att plocka lite här hemma tills Liam vaknar igen, sen blir det nog bara lugnt resten av dagen. Jättetråkigt såklart när planer ändras sådär i sista sekund men så blir det ibland och man får göra det bästa av situationen. Håll tummarna för att han snart blir frisk igen!

Vad gör ni denna lördag?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Ändrade planer i sista sekund

    1. Ja för mig är det helt lugnt, mest synd om honom men idag är han piggare 🙂 Tror att det mest beror på fler tänder som ”tur är”, är ju tillräckligt det. Kram!

Kommentera