Det går runt i en cirkel och tar aldrig slut

Hej på er! Tisdag förmiddag och solen skiner för fullt, det klagar inte jag över dels för att det är fint och man blir pigg men också för att det blir varmt i lägenheten som annars är kall under vintern.

Men jag själv skiner inte lika mycket då jag är så trött på att det alltid ska bli en massa hinder på ett eller annat sätt. Ni förstår säkert då att det inte blev någonting med hembesöket av arbetsterapeuten som skulle ske idag. Jag vaknade imorse vid 8:30 och såg att jag hade ett missat samtal inom landstinget, kollade upp det och såklart var det från habiliteringen så jag ringde upp och fick reda på att hon har blivit sjuk igen. Det kan hon givetvis inte rå för men det är femte gången vi ställer in nu vilket också betyder att jag måste förklara för kommunen att de behöver vänta ytterligare innan beslutet om assistans tas. Det känns som att allt bara går runt och runt och runt i en cirkel, det händer inget nytt alls och tiden går ju och mina behov kvarstår.

Men nu får jag göra det bästa av den här dagen, ska fortsätta läsa boken Yrke: Influencer som jag är totalt fast i. När Liam vaknar så blir det lite lunch och en massa bus och lek. Eftersom solen skiner fint ute så blir det säkerligen en promenad senare så vi båda får frisk luft och en dos D-vitamin. Skiner solen hos er också?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Det går runt i en cirkel och tar aldrig slut

Kommentera