En helg med mycket kvalitetstid & kärlek

Ny vecka och nya möjligheter! Som ni säkert har märkt så valde jag att ta en helg tillsammans med min familj utan att blogga, inte för att jag inte ville blogga förstås men för att jag verkligen behövde den här kvalitetstiden med dem.

I lördags hade vi tvättstugan på morgonen. Det är riktigt svårt att få tvättid hos oss emellanåt så då får man helt enkelt ta det som finns, hade vi bara kunnat så hade vi haft tvättmaskin i lägenheten men eftersom våra badrum är långa men väldigt smala så får det inte plats. När vi flyttade in så fanns det faktiskt en tvättmaskin men den stod i duschutrymmet vilket inte kändes så tryggt plus att den hade några år på nacken och började göra hål i våra kläder.

Efter detta var tanken att vi skulle ta en långpromenad bort till Mio för att titta på lite saker som jag gärna vill se på riktigt innan jag bestämmer mig och dessutom har jag en rabatt som går ut idag som jag hade velat nyttja men så blev inte fallet. Mio ligger precis granne med mitt jobb och den vägen var helt kört för mig att ta mig fram på, det var så mycket snö och inte skottat för fem öre så jag fastnade ju givetvis hela tiden. Det finns bara en gångväg för att ta sig dit så något annat alternativ fanns inte. Det hade inte ens hjälpt om vi hade tagit bilen för borta vid butiken var det inte bättre heller, så jag kom alltså inte in och kunde inte göra något köp. Att det får se ut som det gör med snöskottningen är för mig en gåta, klart att vi alla vill ha helg men har man ett jobb som snöskottare så får man nog rycka ut när det faktiskt behövs. Man såg tydligt att det inte hade skottats där på ett väldigt bra tag.

Så vi tog en runda på stan istället där jag äntligen fick tag på några ramar för att kunna få upp mina posters som jag fick från en tävling hos Fröken Rödlök för ett tag sedan, jag är så nöjd med dem! <3 Tycker att ni ska kontakta henne för en beställning, inte bara för att de är otroligt fina utan också för att ni då är med och bidrar till hennes och Miss Jennifers projekt Fuck cancer – För unga vuxna som ni kan läsa mer om här. Nedan ser ni bilder på de som jag fick hem, ska själv kontakta henne för en beställning då jag håller på att fixa till i mitt framtida arbetsrum/sminkrum och vad passar då bättre än snygga posters på väggarna?! OBS! Detta är inget samarbete på något sätt utan jag tipsar er för att jag genuint tycker om dessa posters och att jag tycker att det är ett viktigt och bra projekt som tjejerna har startat och det bör spridas helt enkelt <3

Igår var vi på babysim, sonen började tredje kursen igår vilket är den sista av kurserna för bebisar. Nästa får de påbörja vid 1 års ålder så vi får se om vi fortsätter då men troligtvis eftersom Liam älskar att få vara i vattnet och det är så roligt att se plus att jag tycker att det är viktigt att man lär sig tidigt att vatten inte är farligt.

Efter det var vi en sväng på stadsbiblioteket för att de hade Babblarnatema där och Liam är helt galen i dem så vi tänkte att vi skulle dit och kolla lite, men det mesta var pyssel och det är han ju lite för lite för ännu och så var det sagostunder och annat smått och gått. Dock var han så trött efter badet så han sov faktiskt större delen av tiden, så nästa gång får vi ta ett sådant evenemang när det inte är bad på schemat men det var ändå mysigt att vara iväg tillsammans med min lilla familj så då spelar det ingen större roll vad man gör.

Hur har din helg varit? 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , , , , ,

7 thoughts on “En helg med mycket kvalitetstid & kärlek

  1. Tavlorna är redigt fina och jag håller med att man gör det för en god sak, det är otroligt viktigt..
    Ibland kan man få ta en avkopplande helg och bara umgås med familjen, det gjorde du helt rätt i 🙂

    1. Det var så lite, hjälper gärna till och dessutom roligt att tipsa om något man själv är otroligt nöjd med! <3

Kommentera