En riktig frihetskänsla

Godmorgon! Idag var vi uppe tidigt eftersom det är söndag vilket betyder babysim och jag kan äntligen följa med, lyckan är total 🙂 Tror bestämt att det hjälpte med mitt mejl till hyresvärden angående snöskottningen här på gården för nu är det både skottat och sandat utanför entrén vilket det inte varit på hela vintern. Så igår kunde jag ta mig ut utan att fastna vilket kändes jättehärligt, en riktig frihetskänsla 🙂

Efter simmet får vi se vad som händer men det lutar åt att vi kommer ta en promenad bort till Mio när de öppnar, har sett några saker på nätet och i katalogen som jag vill se på riktigt innan jag bestämmer mig för jag tycker att det kan skilja sig rätt bra mellan verklighet och bild. Dessutom har de så mycket fint så att gå omkring där en stund gör inte ont direkt!

Hur ser er söndag ut?

Nu är kaffet snart avklarat och dags att packa det sista i Liams badväska innan vi promenerar bort till babysimmet, älskar att bo så som vi gör; inte mitt i centrum men ändå lagom gångavstånd dit om man så vill, då slipper vi ta ut bilen varje gång bara för att vi vill in till stan plus att vi får en skön promenad tillsammans. Perfekt!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram där jag just nu även har en tävling igång. Tack! <3

Tagged , , , , ,

11 thoughts on “En riktig frihetskänsla

    1. Ja jag blev positivt överraskad 🙂 Blev ändrade planer, men Mio finns ju kvar som tur är! Hoppas du har en fin söndag, kram <3

  1. Härligt att komma iväg i tid 🙂 kul för dig att få vara med på babysimmet. Hoppas din söndag blir bra, själv ska vi vika lite tvätt samt handla 🙂

    1. Det var jättemysigt att äntligen få vara med igen! Låter som en lite lagom söndag det med 🙂

Kommentera