Jag fick äran att gästblogga

För någon dag sedan hittade jag ett inlägg på Facebook där en av alla fina människor vars bloggar jag följer hade skrivit ut en efterlysning gällande gästbloggare och eftersom jag själv är en daglig följare av hennes blogg så tänkte jag att jag skickar iväg ett mejl för att höra mig för lite mer om detta och vad rätt jag gjorde i det. Snabbt och smidigt fick vi till någonting som jag känner mig väldigt stolt över själv och idag kom inlägget ut på hennes blogg. Jag är så nöjd, ni kan läsa inlägget här. Passa även på att lämna en fin kommentar inne hos henne för det förtjänar hon tusen gånger om! Tack än en gång Marica för att jag fick äran att vara gästbloggare hos dig <3

Imorse snöade det här igen, vill bara ha vår nu haha. Fast det avtog ganska snart och nu lyser solen så jag satt ute en stund på balkongen förut vilket gjorde gott! Längtar tills jag får komma ut igen och röra mig precis hur jag vill.

Idag är det även Liams 8-månadersdag. Jag känner bara att jag vill bromsa tiden liiiite, som BVC sa när de var här i måndags att han är ju ingen liten bebis längre.. (För mig kommer han alltid vara min lilla bebis dock). Det går inte en dag utan att han lär sig något nytt nu och hans starka vilja visar sig mer och mer, han blir tex lätt arg när han inte får vara uppe och stå på benen när man väl har introducerat det så det är vad som väntar på eftermiddagarna när mannen slutat jobbet. Känns givetvis ledsamt att jag inte kan hålla i honom på samma sätt när han så gärna vill stå :/ Men även där har BVC varit väldigt stöttande och sagt att det kommer bli så mycket bättre när han reser sig själv lite, då kommer jag nå honom på ett annat sätt när han är på golvet och han kommer såklart att lära sig allt ändå bara att han kanske blir lite mer frustrerad vilket visar sig nu när han inte få som han vill med en gång.

Jag sa det till mannen senast igår kväll, tänk vad sjukt att vår prins blir 1 år om 4 månader..

Tagged , , , ,

8 thoughts on “Jag fick äran att gästblogga

Kommentera