Hur långt ska det behöva gå?

Då var det bara några timmar kvar av den här helgen, men tiden går fort när man har roligt sägs det ju och roligt är det minsta man kan säga att jag har haft. Helt klart den bästa helgen på länge! Har haft en väldigt trött liten pojke här hemma idag så det tog på krafterna med kalas igår och babysim idag men det märktes att han tyckte att det var roligt med allt folk även om han var väldigt mammig emellanåt och inte skulle vara hos någon annan än mig men vad gör väl det <3 Jag själv har också varit rätt seg idag, bara plockat lite här hemma och fått ordning på allt efter firandet.

Nu står mannen och gör kycklinggryta medan jag passar på att skriva lite här, svara på kommentarer och kollar runt på en massa andra fina bloggar. Väldigt roligt att ha en man som har intresse för matlagning tycker jag så att man kan hjälpas åt även om han oftast säger att han sköter maten så jag kan göra annat <3

På tal om annat, ni vet ju att jag berättade att jag återigen satte mig fast i snön när jag skulle till vårdcentralen i fredags och jag fick ringa återbud. De sa att jag kunde komma in på måndag om det gick att ta sig dit och behövde inte boka tid utan de löser det när jag är där helt enkelt, snällt så sätt men jag har verkligen inte kunnat slappna av helt och hållet. Det var två veckor sedan någon ens kollade på foten och lade om den så självklart undrar man hur det går med läkningen osv.

Då har jag återigen turen att ha världens bästa mamma som erbjöd sig att titta på foten och lägga om den eftersom hon ändå skulle komma hit igårkväll och jag blev så otroligt glad för det. Hon är undersköterska och är duktigt på sådant så det kändes skönt att få någon kunnig att titta på det äntligen! Det är inget öppet sår längre men det är en hel del död hud (förlåt för mycket info ni som är känsliga!) som behöver tas bort och det hade vi inga grejer för så det är något de på vårdcentralen helt enkelt bara måste fixa. Däremot kunde hon konstatera att det fortfarande finns en infektion vilket jag har misstänkt själv, det brukar vara en speciell lukt då och den har jag känt av flera gånger och även sagt till vårdcentralen som i sin tur säger att det ser så bra ut och enligt läkaren skulle jag ju inte fortsätta med antibiotikan.

Så nu börjar jag känna mig väldigt otrygg på den vårdcentralen jag går hos, det känns som att de inte riktigt har koll på läget och jag vill gärna inte att det ska bli värre igen utan sättas på behandling så infektionen inte sprider sig och blir väldigt stor. Går därför i tankarna att byta vårdcentral för jag tycker inte att det ska gå till såhär när jag gång på gång påtalar att det luktar från såret, då borde man reagera som utbildad vårdpersonal..

Jag ska ge det ett försök till och ringa, behöver ju inte lägga om foten då (kan ändå inte pga snön) eftersom det fixades igår men ska tala om att mamma utan problem kan se att det är infekterat och ifrågasätta hur långt de vill att det ska gå innan de väljer att ta en odling för att sedan ge mig rätt antibiotika. Suck, detta eviga tjat för att försöka få folk att förstå. Håll tummarna för att någon tar mig på allvar <3

Tagged , , ,

2 thoughts on “Hur långt ska det behöva gå?

    1. Ja verkligen 🙂 känns väldigt tryggt att hon finns och kan hjälpa mig när vården inte ställer upp i den utsträckning som jag egentligen vet att de ska kunna göra. Kram

Kommentera