Inredningsinspiration

Inlägget är i samarbete med Pixers

Som ni som läser min blogg redan vet så har jag ett stort intresse för inredning och allt vad det innebär men det var först för kanske ett halvår sedan jag började fastna för posters och tavlor av olika slag, det blev ju trots allt väldigt snyggt och hemtrevligt när jag började experimentera med det hemma.

Pixers är ett företag som erbjuder alla möjliga sorters inredning så som; posters, tapeter, fototapeter, dekor för bland annat väggar, fönster, kylskåp, skåp, dörrar, mat-och skrivbord samt för din laptop. Här finns även en massa olika typer utav tavlor tex; PVC, akryl, aluminium, självhäftande posters och canvastavlor.

Jag vill personligen slå ett extra slag just för Pixers  canvastavlor. Hur fina är inte dessa till exempel?! Och det är bara tre utav hur många som helst.

Jag hade inte hört talas om det här företaget innan så det känns jättekul att ha fått se alla fina produkter som de erbjuder, tycker verkligen att ni ska kika in för att få inspiration till ett köp för jag ska helt klart klicka hem lite att sätta upp på väggarna här hemma 🙂

Det bästa utav allt är att Pixers enbart använder sig utav utskrifter på luktfria, barnsäkra och ekologiska material. Bra för oss och bra för miljön helt enkelt!

De levererar över hela världen och gör all inredning personligt anpassad så att de passar just dig och dina önskemål.

Dessutom erbjuder dem just nu 30% rabatt med koden 30PRINTS som gäller tills imorgon 26/1.

 

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

5 thoughts on “Inredningsinspiration

Kommentera