Så jobbigt för mitt älskade lilla hjärta

God förmiddag <3

Har precis ätit äggröra till frukost som vanligt, fortfarande så upprörd efter gårdagens Kalla fakta.. Det tog ett bra tag att somna efter att ha sett det där.

Idag ska jag och Liam till BVC vid kl.13 för att mäta huvudomfånget som vi ska göra regelbundet fram tills nästa läkarbesök på barnsjukhuset. Det har växt precis som det ska hittills så ingen är direkt orolig men det är ändå jätteskönt att de tar det på allvar och verkligen håller koll.

När tillfälle ges måste jag även plocka här hemma, får se om lilleman vill sova en stund efter BVC annars får det helt enkelt bli när mannen kommer hem 🙂 Liam blir så ledsen varje gång jag gör något och han inte ser mig så det blir mest att underhålla honom när han är vaken vilket är mysigt så det gör mig verkligen ingenting. Jag tycker det är så roligt att se hur hans personlighet kommer fram mer och mer, man märker tydligt vad han tycker är roligt och vill göra.

Nu på morgonen hade vi premiär med tandborsten, i början tyckte han det var sådär men rätt snabbt blev han lugn och verkade tycka att det var skönt. Kan bara tänka mig hur jobbigt det är för honom nu när tänderna dyker upp på löpande band, både kliar och gör ont i munnen.

Ska passa på att göra mig iordning nu medan Liam tar ett förmiddagsvil men ville bara kika in här en snabbis 🙂

Ha en superbra tisdag mina vänner!

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa. Glöm heller inte att följa bloggen så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

3 thoughts on “Så jobbigt för mitt älskade lilla hjärta

    1. Det var ett repotage om nedskärningen av personlig assistans. Finns att se på tv4 Play, rekommenderar verkligen att man ser det även om det är extremt upprörande att det är såhär det ser ut 2018 i Sverige.

Kommentera