Lite av min önskelista till födelsedagen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

Nu har mannen åkt iväg till jobbet för sista jobbkvällen den här veckan, idag slutar han dock kl.22 istället för kl.24 så det är skönt 🙂 Så det är jag och Liam som myser på i vanlig ordning, bebismys är verkligen som balsam för själen! <3

Sitter och kollar runt på olika inredningssidor och liknande då det snart är dags för mig att fylla 25 och folk har börjat fråga vad jag önskar mig. Som jag tidigare har nämnt så älskar jag allt som har med inredning att göra och för ett par år sedan fick jag upp ögonen för Gynning Design, nu är jag helt fast och samlar på dessa prylar och det är ju perfekt att önska sig vid jul och födelsedagar 🙂

Skärmavbild 2018-01-19 kl. 16.23.02
Serien heter Slice of Life och ni hittar den hos Cervera genom att klicka på bilden. Hur inspirerande?! <3

Cervera har massor av produkter från Gynning Design och förstås en massa annat fint också för den som gillar köksinredning, köksmaskiner, redskap mm 🙂 Så funderar ni på vad ni ska köpa i present till någon eller er själva kan det helt klart vara värt att titta in på Cervera.se och klicka hem det ni fastnar för.

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa. Glöm heller inte att följa bloggen så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , , ,

2 thoughts on “Lite av min önskelista till födelsedagen

Kommentera