Mål under 2018

Nu har vi precis avnjutit en av de godare middagarna som jag någonsin ätit, helt utan att överdriva! Har ni aldrig testat Chicken Fajita bowl så rekommenderar jag er att göra det, gott och enkelt att göra. Receptet hittar ni här.

26231116_10155378683417945_583690988365089915_n

Under en tid så har jag funderat en hel del gällande bloggen. Jag älskar att skriva, dela med mig av saker som förhoppningsvis kan leda till ett mindre fördomsfullt samhälle, inspirera andra i liknande situationer att det går att ha ett bra liv trots att man har en funktionsnedsättning. Jag tycker även att det är otroligt viktigt att vara ärlig och öppna upp för att folk ska få se hur det ser ut i dagens samhälle. Det här är givetvis något jag tänker fortsätta med, därför har jag satt upp några mål som jag hoppas kunna uppnå under 2018. Ingenting är omöjligt, det är så jag lever. Nedan ser ni de punkter jag hittills valt att sträva mot att uppnå och det är mycket möjligt att den listan fylls på under årets gång. En del punkter är helt klart mer ödmjukt tilltagna än andra men man måste våga chansa för att lyckas:)

  • Posta MINST ett inlägg om dagen
  • Skriva en debattartikel inom området funktionsnedsättning i dagens samhälle i valfri tidning
  • Få 100 ”Gilla” på bloggens Facebook-sida som ni hittar här
  • Göra minst tre samarbeten med företag eller andra bloggare (mejla mig vid intresse eller fyll i formuläret under Samarbete/Annonsering så kontaktar jag dig)
  • Få bloggen att spridas så att folk utan sociala medier hittar den
  • Få kontakt med och hjälpa en person med någon form av funktionsnedsättning att förbättra sitt förtroende och sin självkänsla

Som sagt; vissa punkter blir lättare än andra. Men vad vore livet utan utmaningar? Ser hur som helst fram emot ett år att få dela både roliga och mindre roliga saker med er!

 

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

 

 

 

Tagged , , ,

Kommentera