Vem är jag som driver Morsan på hjul?

Frida heter jag och föddes år 1993 med ryggmärgsbråck. Denna funktionsnedsättning medför att jag är förlamad från en bit av benen och nedåt, har balanssvårigheter och sitter i rullstol.

År 2010 träffade jag mannen i mitt liv som jag även gifte mig med i november 2013. Efter en enorm längtan så föddes våran son i juni 2017.

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord men fokus ligger på min vardag som rullstolsburen, allt från hur en helt vanlig dag kan se ut till att ni får vara med när jag kämpar för mina rättigheter till ett värdigt och självständigt liv. Ni kommer att kunna läsa om både roliga och mindre roliga saker, men det är ju faktiskt så livet ser ut.

Eftersom jag fick en son sommaren 2017 så skriver jag mycket om hur det är att vara förälder när man själv har en funktionsnedsättning och mina knep för en fungerande vardag för både mig och sonen.

Utöver detta som är mitt huvudfokus så kommer jag blanda med de intressen som ligger mig närmast hjärtat; inredning, hälsa och skönhet.

Jag hoppas att ni vill följa mig och ta del av mitt liv där jag visar att det går att leva ett fantastiskt liv oavsett om man har en funktionsnedsättning och får kämpa lite mer med det mesta. Jag hoppas kunna bidra med bra information som i sin tur kan leda till ett mindre fördomsfullt samhälle.

 contact@morsanpahjul.se

Kommentera