Mitt bästa minne från året? Q/A

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan 🙂

Jag har samlat ihop ett gäng frågor från er läsare som jag tänkte besvara idag i en Q&A, tycker ni att detta är intressant så får ni gärna lämna en kommentar då det är det enda sättet för mig att veta om det är något jag ska göra mer av här på bloggen. Nu kör vi!

Vart är du född/uppväxt och vart bor du nu?
Jag är uppvuxen i ett hus på landet lite utanför Linköping. Idag bor jag i en lägenhet ett par km från centrala Linköping 🙂

Hur gammal är du?
Jag blev 25 år i februari.

Din favorit sysselsättning?
Blogga & umgås med mina nära och kära.

Hur länge har du bloggat?
Ja alltså, jag har egentligen bloggat till och från sen tonåren men aldrig hittat min grej riktigt. Morsan på hjul har jag drivit på ett seriöst plan i drygt ett års tid 🙂

Vilken social medie använder du dig mest av?
Just i detta nu får jag nog svara Instagram.

Bästa minnet från de här året?
Oj vad svårt, finns så många fina minnen.. Det får nog bli när Liam tog sina allra första steg på egen hand <3

Gillar du att läsa böcker?
När jag väl läser så tycker jag om det men tyvärr så blir det alltför sällan.

Hur ofta bloggar du?
Nu har det varit väldigt dåligt pga sjukdom och andra saker som har varit tvunget att gå före, men jag försöker få till inlägg åtminstone varannan dag just nu. Att sätta press på mig själv skulle bara göra att jag tröttnar.

Favorit inredningspryl/möbel? (kan vara flera)
Brickan från Gynning Design som jag fick när jag fyllde 25, älskar den! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bor du ensam? Isåfall, i lägenhet eller hus?
Jag bor tillsammans med min man, vår gemensamma son Liam och katten Pärlan i en 4-rumslägenhet

Relationsstatus?
Lyckligt gift! <3

Vad får dig att bli arg?
Jag blir sällan riktigt arg men något som gör mig riktigt arg är oärliga människor som inte vågar stå för vad de tycker och tänker utan måste linda in det i en massa osanningar.

Hur går det att ta flyget?
Bra fråga! Har faktiskt aldrig flugit så vi får väl se om jag får chansen att besvara den frågan i framtiden istället 🙂

Favoritmat?
Får man välja flera rätter? Isåfall tacos, sushi och mammas köttfärssoppa!

En maträtt du tycker mindre om?
Lever och surströmming, usch haha 😀

Har du några husdjur?
Ja, en honkatt på 7 år som heter Pärlan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Något djur du verkligen skulle vilja ha?
Nja, jag håller mig till katt som den kattmänniska jag är. Så jag är nöjd som vi har det nu 🙂

Det bästa/sämsta med att blogga?
Det bästa är helt klart den fina respons jag ofta får från er läsare men också att få chansen att bidra med pepp, ökad kunskap och visa att allt är möjligt bara man vill oavsett vem man är och vilka svårigheter man har. 

Det sämsta tror jag nog är de fåtal gånger jag får kommentarer från personer som tror att de vet bättre om mitt liv än vad jag själv gör och försöker dumförklara eller bara sprida dålig stämning. Det händer som sagt väldigt sällan men alltid tråkigt när det händer!

Tack snälla ni för alla frågor, det var allt för den här gången men tyckte ni att det var intressant att läsa så får ni gärna lämna en kommentar så gör jag kanske något liknande igen lite längre fram 🙂

Och du! Jag har fått äran att bli nominerad i ”Årets babyinsta” och skulle bli otroligt glad om just du ville gå in och rösta på mig, jag finns på nr 376. Tryck här för att komma till röstningen, tack på förhand! <3

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan. Missa inte heller att delta i min tävling där TRE av er har chansen att vinna.

 

 

                                                                                                     

 

Tagged , , , ,

Kommentera