En helg i kärlekens tecken

Söndag och Fars dag, som jag brukar säga så har jag inte behovet av dessa dagar då jag hellre uppskattar mina nära och kära under årets alla dagar istället men självklart har det sin charm också 🙂 Detta är mannens andra Fars dag men den blev rätt speciell då vi för första gången sedan Liam föddes har haft honom borta över natt så Fars dag-myset får vänta tills ikväll! Liam har fått spendera ett dygn hemma hos sin mormor och morfar vilket kändes väldigt ovant eftersom det var första gången men nu med facit i hand så är det faktiskt viktigt att få lite tid för sig själv och sin partner, släppa föräldrarollen för en stund. Givetvis finns han i tankarna hela tiden men jag tror detta är sunt för alla parter <3

Igår var det nämligen dags för date night med mannen för att fira 5-årig bröllopsdag en vecka i förväg. Det gjorde vi i form av en god middag hemma för att sedan bege oss till Konsert & Kongress för att titta på buskisen Pilsner & Penseldrag. Har ni sett den? De är ju ute på turné nu och då tänkte vi att vi passar på eftersom det låg i närtid till vår bröllopsdag. Det blev en kväll jag kommer leva länge på; galet mycket skratt och så mycket kärlek och bra samtal med mannen. Man riktigt känner hur nära man kommer varandra och jag tror det är viktigt att avsätta lite tid ibland för enbart varandra som par, kärlek är inget att ta för givet utan den behöver vårdas.

Såklart så vaknade jag imorse vid 8 som vanligt men jag låg kvar och kollade igenom Facebook och Instagram och helt plötsligt somnade jag om. I min värld var det bara en kort stund men klockan visade 10:45! Minns verkligen inte när jag sov så länge senast, gissar att jag behövde det iallafall och varför inte ta chansen när man kan? Sedan satt vi tillsammans och åt en lång frukost utan någon som helst stress.

I skrivande stund är min man iväg till sina föräldrar och hälsar på, senare tar vi en promenad bort till mina föräldrar där det bjuds på mat och så får vi äntligen träffa Liam igen. Lycka på högsta nivå! <3

Hur ser eran dag ut? Några speciella planer?

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan. Missa inte heller att delta i min tävling där TRE av er har chansen att vinna.

 

 

                                                                                                     

 

Tagged , , , , , , ,

Kommentera