Morsan på hjul har fyllt 1 år + tävling!

Den 18 september i år fyllde mitt varumärke Morsan på hjul 1 år. Helt galet vad tiden har gått fort! Planen var ju att fira detta med er läsare samma dag men eftersom att jag legat sjuk en längre tid har jag varit tvungen att skjuta upp det. Med nya friska tag är det äntligen dags och därför kommer jag här nedan att visa vad ni har chansen att vinna, ni är hela tre st som har möjligheten att vinna.

Reglerna är enkla:

  1. Följ min blogg & antingen min Facebooksida eller Instagram (båda om du har), skriv sedan i kommentarerna var du följer mig och ditt användarnamn så att jag kan se att du gjort detta steg
  2. Skriv vilket paket du önskar vinna och en kort motivering
  3. För ökad chans att vinna, tagga de du tror vill vara med och tävla under bilden på min Instagram eller Facebook samt dela eller tipsa om tävlingen på dina sociala medier 

I samarbete med företagen/personerna nedan har jag fått möjligheten att sätta ihop tre olika vinstpaket till er 🙂 Dessa var bland annat med och sponsrade bloggmiddagen jag hade tillsammans med Marica i början av september och eftersom vi fick ett par avhopp kommer dessa saker nu tävlas ut bland er. Ett stort tack till sponsorerna:

Colgate-Palmolive

House of Vita

Speed Import Sverige AB

Fröken Rödlök

 

Tandkräm Colgate Max White, duschkräm Palmolive Strawberry Touch samt ett tandblekningspulver som tar bort beläggningar och missfärgningar (använder det själv och är supernöjd!).

 

Kroppskräm i full size och en fuktkräm i reseförpackning.

 

Vit ljuslykta 14×10 och poster ”Familjeregler” (ram ingår ej!)

 

Tävlingen avslutas om en vecka, alltså 15/11 kl. 19 & vinnaren kommer att kontaktas via mejl så missa inte att fylla i rätt adress i kommentarerna. Stort lycka till!

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

Tagged , , , , ,

Kommentera