Känslosamt

Fredag och i skrivande stund en jobbig sådan för min del, många känslor på samma gång. Jag har nämligen precis lämnat Liam på förskolan för att vara själv en timme, det kan låta lite men det är ju faktiskt första gången jag lämnar honom till några varken jag eller han känner särskilt väl än och det är väldigt känslosamt. Pedagogerna är toppen och jag känner mig trygg men jag vill ju ha min lilla prins hos mig hela tiden helst. På väg hem kom det några tårar och då känns det passande att få skriva av sig lite här. Är det något jag blivit sedan Liam kom till världen så är det något enormt blödig, saker jag annars inte reagerat på kan idag vara jättejobbigt så det är helt klart en större förändring att få barn än man tror.

Vid 11 ska jag iväg och hämta honom igen, det är så skönt att vi bor nära förskolan tycker jag och ännu närmare blir det när han får plats på den förskolan vi valde i första hand. Men han har det bra där han är nu och tar för sig så mycket mer för varje dag som går. Jag har sagt det förr och säger det igen att det är en väldigt godhjärtat son vi har, det fick jag se återigen innan jag gick hem nu då ett av barnen var lite ledsen och då lade Liam sin hand på det andra barnets ben och genast avtog gråtet något. Min älskade, fina unge! <3

Resten av dagen ska vi nog bara mysa mer eller mindre, har lite plugg att kolla över vid tillfälle sen men det är väl det som är mitt måste för dagen. Det är mulet och tråkigt ute så då passar ju en inomhusdag bra. Vad hittar ni på idag?

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

 

Tagged , , , , , , ,

2 thoughts on “Känslosamt

Kommentera