Igår var det äntligen dags!

Hej på er! Hoppas allt är bra, det är det iallafall med mig. Jag har haft den bästa helgen på länge utan tvekan 🙂 Igår var det nämligen dags för min och Maricas bloggmiddag, så länge som vi har fixat och planerat detta och igår blev det genomfört.

Eftermiddagen började med att jag mötte upp Marica som hade åkt en lång biltur upp hit. Vi ville träffas i god till dels för att prata ihop oss, lära känna varandra då det här var första gången vi träffades i verkliga livet. Jag lovar er att hon är precis lika godhjärtad och fin som man får en känsla av på hennes blogg, om inte mer ändå! <3 Men vi behövde också tid för att göra iordning goodiebags till alla så det var skönt att inte behöva stressa. Efter att de var fixade tog vi oss en fika på Espresso house och pratade massor, det kändes för min del som att vi hade känt varandra hur länge som helst. Visst är det härligt när man känner att man klickar så bra med någon?

Ett par timmar senare så drog vi oss mot restaurangen där en av gästerna redan stod utanför och väntade. Man var bra nervös där precis innan men det släppte snabbt när alla var på plats, eller ja nästan alla som det var tänkt. Från början skulle vi bli 8 totalt men vi fick två avhopp men att vi inte blev så många såg jag inte som en nackdel för det blir så mycket enklare att prata med alla och få en chans att lära känna var och en.

Kvällen bjöd på god mat, gästerna fick göra ett quiz och sedan blev det såklart en massa bloggprat där man fick mycket bra inspiration, tips och idéer som man kanske inte alltid tänker på själv. Givande och roligt precis som det ska vara!

Alla fick med sig varsin goodiebag hem som tack vare våra fina sponsorer blev möjlig att ge till dem. Nedan bjuder jag på en bildbomb från gårdagen samt de produkter som fanns i goodiebagen.

Jag åt en oxfilépasta som var SÅ god!

Här quizas det för fullt 🙂

Nu till de goodiebags som delades ut, jag är så stolt och nöjd över allt vi lyckades få ihop tack vare våra sponsorer!

De röda fina påsarna fick vi utav Kontorsleverantören
Någon mer än jag som tycker Tupperwares produkter är riktigt bra? Dessa fina sponrades av Siv Rantala som ni kan nå via mejl: siv.rantala@telia.com
Från Rosenserien fick vi en kroppskräm och en fuktkräm. Med koden WEB80 får ni 10% rabatt på ett köp via hemsidan. Gäller till 30/12-18.
Av Colgate/Palmolive fick vi med oss en tandkräm och en duschkräm. På samma bild ser ni även tandblekningspulver från Speed Import Sverige, någon av er som har testat? 🙂
Chips gjort av kött från hjort, ren och älg från Wild Chips. Dessa testade jag för några år sedan när vi var på semester uppe i Idre och de är riktigt goda så gissa om jag blev glad när vi fick ta med dem i vår goodiebag 🙂

 

Hur kul med sockerfria pastiller i fem olika smaker?! Ser så mycket fram emot att testa dem. Sponsrat utav Pastillfabriken, gå gärna in och följ deras Instagram med samma namn 🙂
Marica hade lagt i ett jättefint personligt armband som hon gjort själv <3 Med andra ord sponsrat utav Fröken Rödlök. Med på bild är också ytterligare ett urgulligt armband från IdaSmycken.

Även denna fantastiska poster är från Fröken Rödlök. Den kommer att få sin plats på väggen i vårt kök <3
Sist men absolut inte minst, denna superfina ljuslykta från House of Vita. Med koden BLOGG18 får ni 10% rabatt på all inredning fram till 9/9-18.

Jag kommer givetvis att dela med mig mer av dessa produkter vartefter jag använder dem, så håll utkik efter det. Först och främst ett stort tack till våra sponsorer som gjorde goodiebagen möjlig, så enormt tacksam! Tack även till Fröken Rödlök för ett roligt samarbete med bloggmiddagen, så roligt att ha fått göra det tillsammans med dig <3 Jag vill också passa på att tacka restaurang Gula Huset här i Linköping för den goda maten och för ett väldigt trevligt bemötande. Och såklart; Tack till er tjejer som gjorde oss sällskap igår; Kamilla, Anna-Karin, Johanna & Maria. Jag hoppas att vi ses snart igen!

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

 

 

 

Tagged , , , ,

6 thoughts on “Igår var det äntligen dags!

  1. Så roligt Frida, att det blev så lyckat! Och för den fina bilden på rosenseriens produkter. Vi hoppas att du får njuta av dem ordentligt. Lycka till.

    1. Jag är så tacksam över att få ha haft detta samarbete med er, tusen tack för att ni ville vara med och sponsra med era jättefina produkter! Ha en trevlig helg så hörs vi säkert av igen 🙂

Kommentera