Nya vardagsrutiner + tävling!

Hallå på er! Hoppas att ni har fått en bra start på veckan 🙂 Hos mig är det fullt ös och mycket med att hitta nya rutiner som ska fungera för alla i familjen. Jag hade min första dag på affärshögskolan igår och det blev en eftermiddag med väldigt mycket info som alltid i början, att somna igårkväll var alltså inga större problem haha. Liam hade några mysiga timmar med sin mormor igår medan jag var iväg och han hade varit nöjd under hela tiden som tur var 🙂

Nu har vi dock fått reda på att vi inte kommer behöva hjälp med barnvakt under alla de dagar som var tänkt från början för i fredags kom beskedet att Liam har fått en plats på förskolan. Det blev vårt andrahandsval men vi har valt att stå kvar i kö till den förskolan vi valde i första hand så nu blir det bara tillfälligt att gå på andrahandsvalet och det känns bra. Det är en förskola som inte ligger fullt lika nära men inom bra avstånd så vi är nöjda! Är mer i vinter det kan bli problematiskt för min del men det får vi helt enkelt ta då. Så om två veckor ska inskolningen påbörjas och nu är vi i full gång med att att införskaffa de saker som är bra att ha inför starten.

Den här delen av inlägget är i samarbete med Namnnappen.se.

Idag fick vi bland annat hem lite nya nappar till Liam så att han har ett gäng både hemma och på förskolan, vi har kört med napparna från Namnnappen sedan start och är otroligt nöjda. Jag tycker att det är roligt att man kan välja själv vad som ska stå på, färger osv. Den här gången provade vi dock ett märke som var nytt för oss nämligen Nûby och modellen Brites. Detta är en ventilnapp och det i sin tur innebär att barnet pressar ut luft ur nappen och det minskar då risken för att utveckla nappbett. På själva nappen finns det små knottror och deras uppgift är att massera gommen vilket är perfekt i den här åldern då tänderna kommer lite nu och då.

Direkt efter att jag kokat napparna i fem minuter och de fått svalna så var Liam framme och ville testa, det blev att testa alla tre och de fick mer än väl godkänt kan jag lova! Jag rekommenderar er verkligen att testa dessa till era barn.

Vet ni vad?  Tillsammans med Namnnappen.se har jag fått möjligheten att tävla ut ett valfritt paket namnnappar med valfri text till en utav er läsare. För att vara med och tävla behöver ni besvara nedanstående fråga. Dela även gärna med er av denna tävling till alla ni tror är intresserade.

Vilket år lanserades Namnnappen.se?

Tävlingen avslutas nästa tisdag kl 18, alltså om precis en vecka. Vinnaren kontaktas via mejl efter avslutad tävling. Stort lycka till!

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

Tagged , , , , , , ,

1 thought on “Nya vardagsrutiner + tävling!

Kommentera