Snart kommer beskedet

Inlägget är i samarbete med Namnlappar.se

Som bekant så väntar vi fortfarande för fullt på att Liam ska få en förskoleplats och vi har fått reda på att han är plats två i kön nu så inom kort borde vi få ett besked. Jag är en sådan som gärna förbereder i tid, har kollat ut lite kläder både för inomhus-och utomhusbruk till honom som vi ska beställa medan en del saker har vi redan som passar att ha med till förskolan.

Såklart är det ingen nyhet att saker lätt kommer bort när man är många barn så att märka dem med namn är ingen dum idé. Jag har fått hem jättefina namnlappar som jag själv fått designa på deras hemsida genom att välja motiv, färger och text enligt eget önskemål. En väldigt smidig process från början till slut om ni frågar mig! I slutet av inlägget bjuder jag på bilder så att ni själva får se hur jag valde att designa lapparna till Liam.

Det jag tyckte lät så bra med namnlapparna var att de tål tvättmaskin (60 grader), torktumlare, ugn, diskmaskin och kyla så man kan därför sätta dem på både kläder och saker. De levereras på ett ark som innehåller hela 120st namnlappar och varje lapp är 30x13mm, perfekt storlek för att lätt kunna sätta inne i kläder, ryggsäck eller vad man nu vill. När man har fäst lapparna på klädesplagget rekommenderas man att vänta minst 24 timmar innan man tvättar plagget, jag kommer att uppdatera om hur jag upplever att namnlapparna klarade av tvättmaskin mm när den tiden kommer.Det känns iallafall skönt att kunna förbereda lite vartefter vi får hem alla saker så att man inte sitter med allt i sista minut.

Har någon av er beställt från Namnlappar.se innan? Vad tyckte ni? Berätta gärna i kommentarerna! 

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

Tagged , , , , ,

Kommentera