Snart är det dags!

Hej på er! Vilken regnig söndag vi har här idag, hur är det hos er? Det är så välbehövligt och nu kan man ju äntligen andas ordentligt igen efter all åska och regn som har varit. I skrivande stund visar termometern 16 grader ute och det är ju något svalare än man tvingats bli van vid haha! Så skönt.. Undrar om detta höstväder kommer för att stanna nu?

Det deppar inte jag över oavsett för som jag nämnt tidigare så väntar en massa roligt den här hösten för min del. Om en vecka börjar jag plugga till lönekonsult, sonens simskola drar igång på söndagar igen om ett par veckor. Men en till stor händelse är ju faktiskt bloggmiddagen jag håller i tillsammans med Fröken Rödlök, detta äger rum 1 september här i Linköping och jag är så taggad! För en tid sedan blev gästlistan klar och den kan ni ta del av nedan, varför inte passa på att besöka dessa härliga tjejer som gör oss sällskap på eventet? Sprid kärlek hörni! <3

Anna-Karin 
Sanna
Kamilla
Maria P
Maria J
Johanna

SÅ kul att vi blir ett gäng och jag ser fram emot att träffa er alla för en trevlig och inspirerande kväll med mycket skratt! <3

Du som läser detta kanske känner att du och ditt företag skulle vilja vara med på något sätt? Hör av er till mig på contact@morsanpahjul.se för alla frågor gällande sponsring till goodiebag så återkommer jag snarast!

Det här är faktiskt det första eventet jag går på och att jag tillsammans med Fröken Rödlök är ansvariga för just mitt första event känns så spännande! Ett perfekt tillfälle att lära känna personerna bakom dessa bloggar, samla inspiration och kanske bolla lite idéer. Ni som inte hade möjlighet att vara med den här gången kommer naturligtvis kunna läsa om eventet i efterhand.

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

 

 

                                                                                                     

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Snart är det dags!

Kommentera