Blixtar & dunder + ny ”serie” på bloggen?

Ja det är väl vad man minst sagt kan säga om natten som varit, oj vilket åskoväder det blev! Jag som dessutom är åskrädd kunde ju givetvis inte somna så det blev sent även den här natten. Låg och tittade på babyvakten men Liam han sov sig igenom ovädret som ingenting. Är ni också åskrädda eller tycker ni bara att det är härligt?

Dock så var det självklart välbehövligt att ovädret kom, speciellt regnet för det behöver vi mycket av nu. Men jag vaknade alltså även idag och var supertrött, det spelar liksom ingen roll då hur bra Liam sover på morgonen för det gör han 9 gånger utav 10. Jag fick ligga i sängen ända till 8:30 och det är långt ifrån alla småbarnsföräldrar som får så jag klagar verkligen inte men har man sovit så få timmar så kommer man inte ifrån tröttheten som uppstår.

Idag är det fortsatt mulet här, men temperaturen visar 27 grader ute så frysa behöver man inte göra direkt haha. Jag har lite samtal att fixa med samt lite jobb med bloggen utöver de vanliga hushållssysslorna och lek med Liam så den här dagen lär gå undan den också.

Just det! För ett tag sedan lade jag ut en omröstning på min Instagram där jag frågade er om ni skulle tycka att det var intressant om jag gav mig ut på stan och kollade upp ställen som brister i sin tillgänglighet för rullstolsburna. Jag fick mycket positiv respons på det och kommer givetvis att ta tag i det, första delen ska jag försöka få ihop inom en snar framtid så håll utkik! Sedan frågade jag också om ni ville ha det i form av bilder och text som ett vanligt inlägg eller om ni ville ha det i videoformat och där blev båda alternativen väldigt jämna så vi får se hur jag lägger upp det helt enkelt. Om du är en av dem som inte följer mig på Instagram eller inte hann svara när jag hade undersökningen får gärna lämna en kommentar om det vore roligare med video eller enbart text och bild 🙂

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

@morsanpahjul.se
Morsan på hjul
                                                                                                     

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Blixtar & dunder + ny ”serie” på bloggen?

  1. Här blixtrar det just nu, väldigt mörkt och regnigt men såååå skönt väder ändå! Väldigt mörkt i vardagsrummet jag är i just nu så funderar på att tända lite ljus men skall städa toaletten först tänkte jag =)
    Vilket spännande initiativ, blir roligt att följa =)

    1. Ja det har blivit så mycket skönare i luften nu! Mysigt med tända ljus, det är det bästa med mörkret som blir tycker jag 🙂
      Åh vad roligt att du tycker det och jag blir jätteglad att du vill följa detta! <3

Kommentera