Vad är det som får mig att le extra mycket?

Att ständigt vara positiv är svårt, rent ut av omöjligt skulle jag påstå. Vi är bara människor och ibland har vi dagar då det är svårt att tänka positivt, det händer alla. Men något vi inte får glömma är att vi lever här och nu och det gäller att fokusera på både små och stora ting som är bra i den mån vi kan.

Jag får ofta höra att min blogg andas positivitet men också ärlighet och acceptans och jag håller nog med om det. Som person är jag väldigt positiv, jag försöker att vända allt till det bättre och se den ljusa sidan istället för att lägga tid på det som är mindre bra. Jag väljer att uppskatta det jag har istället för att bli nedstämd av det jag inte har. Men vissa dagar är det på botten och så måste det få vara, även dessa dagar delar jag med mig och är ärlig med hur jag mår. Ni visar att ni finns här och läser oavsett och det är jag så tacksam för. <3

Någon som har tagit tag i det här med positivitet är Felicia. Jag har fått äran att vara med i hennes väldigt fina och viktiga initiativ att sprida kärlek och positivitet på nätet. Jag tillsammans med flera andra bloggare fick svara på frågan ”Vad får dig att le?” och den frågan skulle besvaras med en enda mening. Vad är det som får mig att le sådär extra mycket? Läs inlägget här för att läsa vad jag och de andra som deltog svarade och passa även på att sprida kärlek inne hos Felicia när du ändå är där. Glöm inte; lev här och nu, ta tillvara på det du har och framförallt; le lite extra varesig det är åt något litet eller stort <3

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

@morsanpahjul.se
Morsan på hjul
                                                                                                     

Tagged , , ,

10 thoughts on “Vad är det som får mig att le extra mycket?

    1. Det förstår jag verkligen! De kan konsten att få en att le även de dagar man känner sig väldigt nere <3
      Hoppas du får en riktigt fin dag! Kram

Kommentera