Min morgon

Hej fina ni! Idag känner jag mig mer eller mindre som en zombie då jag hade så svårt att somna igårkväll, sedan går ju mannen upp vid 05:45 så det blev inte många timmar även om jag kunde vila en stund tills Liam vaknade. Då är det tur att det finns kaffe haha. Vi får inte heller glömma energiknippet här hemma för han får mig att glömma bort hur trött jag är väldigt lätt som tur är 🙂

Tänkte dela med mig utav en lista idag, jag som många andra älskar listor! Denna morgon-lista hittade jag hos fina Jennifer, har ni inte besökt henne innan så gör det. Tack för att jag fick låna listan! <3

När går du upp?

Väldigt olika, mest beroende på när Liam vaknar eller om jag själv haft en mindre bra natt. Men mellan 06-9:30 oftast.

Vad är det första du gör varje morgon?

Hjälper Liam upp ur sängen i hans rum. Sedan fixar jag frukost till honom, det brukar vara rätt akut med den saken haha.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Inte mer än 15-20min.

Är frukost viktigt?

Hmm.. Jag som oftast kör periodisk fasta kombinerat med LCHF säger nog nej, jag äter när jag är hungrig helt enkelt vilket oftast innebär lunch och middag för min del. Men äter man inte någon speciell typ av kost så ser jag ingen anledning att skippa frukosten.

Vad äter du till frukost?

De få gånger jag äter det så blir det oftast ägg och bacon.

Är du morgontrött?

Usch ja..

Vad har du för alarm?

Tror den heter ”Nattuggla” finns på iPhone bland signalerna där men kommer nog byta inom kort då den gör mig liiiite stressad.

Hur ser en perfekt morgon ut?

En lugn morgon tillsammans med min familj, utan en massa stress och tider att passa. Bara kunna njuta av en god frukost och mys tillsammans.

Vad är det bästa med morgonen?

Inte mycket alltså ;D Men måste nog svara alla morgonpussar och kramar med Liam när man kommer in i hans rum för att säga godmorgon <3

Hur går du helst klädd på morgonen?

I en stoooooor T-shirt, så härligt!

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

@morsanpahjul.se
Morsan på hjul
                                                                                                     

Tagged , , , ,

14 thoughts on “Min morgon

    1. Jag mår otroligt bra av den kosten. Började att äta enligt LCHF 2014 men kom av mig under graviditeten och första tiden när sonen föddes. Sedan har det varit svårt att komma tillbaka pga dåligt mående osv men nu är jag på banan och tycker att det fungerar väldigt bra 🙂

    1. Kul att du uppskattar den! åh men det är ju bra jobbat, börjar bli lite smått nervös hur det ska gå med tidiga morgnar när jag börjar plugga haha 😀 Men det går nog bara man kommer in i det!

Kommentera