Familjen kommer alltid först

Wow, det märks att man fort blivit van vid att mannen är hemma så att man kan hjälpas åt om dagarna! Nu är det vardag hos oss igen och det går i ett vilket betyder att mycket får prioriteras bort ibland men familjen kommer alltid först. <3 Men då vet ni varför jag inte kan lova regelbunden uppdatering här varje dag, man vet liksom inte hur dagarna ser ut då alla är olika när man har småbarn. Jag måste säga att det här med att bli mamma är det absolut bästa som har hänt i mitt liv och det är bara roligt att Liam är full med energi och vill leka massor.

De senaste dagarna har han dock blivit mer känslig; han gråter bara av att man lugnt säger ”ajaj” när det är något han inte ska göra, han gråter när han ska sova oavsett hur trött han är och han vaknar ofta runt 23-23:30 och är jätteledsen. Det gör jätteont i hjärtat att se sitt barn så ledsen när man inte kan göra något, vi försöker trösta och bara finnas nära och det hjälper efter ett tag men det tar sin tid. Det måste väl vara någon fas? Någon mer som har 1-åringar som har blivit mer känsliga? Eller minns ni hur era var i den åldern? Berätta gärna!

Nu är det endast 13 dagar kvar tills jag intar skolbänken igen och 12 dagar kvar på min föräldraledighet. Det kommer kännas konstigt att vissa dagar vara iväg hela dagar i skolan efter så lång tid hemma men som jag skrivit innan så vet jag att allt kommer bli bra, det är nog mer en vanesak bara. Det är också därför jag får prioritera som jag gör nu för jag vill ha varje minut jag kan av Liams vakna tid så jag kan få sno en massa pussar och kramar vilket han oftast går med på iallafall 😉

Jag hoppas att ni har en mysig tisdagskväll, vi hörs snart igen!

Tack för att du läste! <3 Glöm inte att prenumerera på bloggen och följa mig på mina övriga sociala medier nedan.

@morsanpahjul.se
Morsan på hjul
                                                                                                     

 

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Familjen kommer alltid först

    1. Ja det ska bli riktigt roligt, jag är så peppad! Åh det lät roligt, det är ju helt klart något som passar dig 🙂 stort lycka till! Kram

Kommentera