En promenad som blev till något helt annat

Hej fina ni! Igår var det inte riktigt min dag men det tar jag i ett annat inlägg tänkte jag, idag är det en ny dag och nya tag 🙂 Har haft en jättemysig dag med familjen <3

Det började med att vi bestämde oss för att ta en promenad efter lunchen och jag skulle passa på att få in Liams födelsedagspengar på hans sparkonto så därför blev det alltså stan som dagens promenad bar av till. De bygger och gräver så mycket i stan som alltid så det var svårt för mig att ta mig fram på vissa ställen då det var trångt mellan byggställningar osv men vid det här laget vet ni nog att jag är rätt envis och inte ger mig i första taget så det gick efter lite om och men 🙂

När pengarna väl var insatta så tog vi en tur på stan när vi ändå var där och det är absolut ingenting jag ångrar för oj vad det var rea överallt! Det tackar både jag och plånboken för såklart 😀 Det blev lite köp till hela familjen, vad vi köpte till Liam kan ni gå in och se på min Instagram som jag i vanlig ordning länkar i slutet av inlägget om ni inte redan följer mig. Däremot tänkte jag dela med mig utav mina inköp här nedanför:

Var tvungen att fylla på med lite mer hudvårdsprodukter och då det var rea även här så fick en liten smidig sollotion följa med också, perfekt att ha i väskan när man är på språng! Jag använder den blåa hudvårdsserien från Yves Rocher som passar normal & kombinerad hud.

Ett par helt underbara, lediga byxor med lite häftigt mönster från Cubus. Toppen för mig som avskyr när det sitter åt eftersom jag sitter ner så mycket. Ovanpå byxorna ser ni lite smått och gått som jag fick på köpet hos Yves Rocher (inget samarbete, enbart saker jag fick för att jag är medlem); en supercharmig och somrig neccessär, en mjukgörande olja som fungerar för både hud och hår samt ett parfymprov på en doft som kommer att släppas hos dem inom kort.

Tack för att du läste! <3 Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “En promenad som blev till något helt annat

    1. Helt klart, dessutom slipper man all trängsel eftersom man är ledig och kan gå in till stan lite när man vill under dagen. Önskar dig en fortsatt fin torsdag! Kram

Kommentera