Semester, reparation & idétorka

Måndag- ny vecka, nya tag och nya möjligheter! Hela familjen tog sovmorgon till kl 8 idag och det är ju synd att klaga på eftersom mannen vanligtvis går upp strax innan kl 6 och då vaknar även jag nästan alltid till en stund. Men idag avnjöt vi en mysig äggfrukost tillsammans i lugn och ro, ingen stress och inga tider att passa. Det enda vi har som är ett måste idag är att veckohandla och att mannen ska lämna in min manuella rullstol på reparation under dagen, nu när det är semester så kommer vi antagligen åka iväg en del och då behöver jag min manuella rullstol eftersom det inte är så smidigt att få med elrullstolen haha 😉

Nu tänkte jag alltså sätta mig och planera veckans mat vilket jag tycker är oerhört tråkigt men det är det minsta jag kan göra eftersom det är mannen som måste åka och handla själv då jag inte kan följa med tyvärr (har fortfarande inte fått svar på min nya ansökan om parkeringstillstånd). Jag har sådan idétorka vad gäller mat så sitter ni inne med goda recept som passar både vuxna och 1-åringar så får ni gärna dela med er!

Har ni några speciella planer för dagen? 

Tack för att du läste! Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram

Tagged , , , , , , , ,

Kommentera