Nedräkningen är i full gång

Hej på er! Fredag och solen skiner för fullt, kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt, dels så är detta inte en helt vanlig fredag då min man fyller år (nu läser han väldigt sällan min blogg men vi kan ju faktiskt säga grattis här ändå 😀)<3 Dessutom är det här sista dagen han jobbar innan vi får hela 4 veckor tillsammans hela familjen och hur mysigt är inte det? Nedräkningen är i full gång! Har ni också semester snart eller har ni kanske redan haft eller har längre fram?  Har ni några roliga semesterplaner?

För vår del blir det inget större utan vi spenderar troligtvis en hel del tid i vår husvagn och utöver det blir det garanterat några dagsutflykter som ni kommer få hänga med på såklart 🙂 Vem vet, kanske kommer i videoformat framöver? *hint hint*. Jag kommer iallafall att uppdatera er här och på Instagram precis som vanligt.

Vi tänker som så att det ju är roligare att hitta på lite större saker när Liam har hunnit bli några år när han förstår och uppskattar det på ett annat sätt. En grej jag kommer vilja göra när han är runt 3-4 år är definitivt att åka till Astrid Lindgrens värld. Jag var själv där som barn och jag minns inte allt men stora delar utav det och det var jättekul. Sedan finns även Kolmården och Bamses värld inte så långt ifrån oss så dit får vi nog lov att åka vid tillfälle också. Men i år blir det som sagt lite mindre resande men absolut inte sämre för det! Kvalitetstid med familjen är det som är viktigast <3

Nu börjar det snart närma sig lunchtid här för mig och Liam. Mannen kommer hem strax efter 16 i eftermiddag så då kör vi på lite födelsedagsfika och kanske någon present, vem vet 😉

Jag hoppas att ni får en jättefin fredag och att solen skiner hos dig också! 

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , ,

2 thoughts on “Nedräkningen är i full gång

    1. Han tackar så mycket! Det blev en lugn och jättemysig helg för oss och hoppas din har varit precis som du vill också 🙂

Kommentera