Hur fungerar husvagnslivet för mig? Berättar om höstens planer!

Godkväll fina ni! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan men även en fin midsommarhelg då jag inte varit här på ett tag. Det har jag haft! (tillbaka en timme senare då Liam vaknade, blir visst ett sent inlägg)

I onsdags åkte jag och min lilla familj iväg på en liten minisemester med vår husvagn till samma camping där mina föräldrar har sin husvagn ståendes. Där stannade vi till i söndags och hade helt underbara dagar, så välbehövligt att få lite miljöombyte! I torsdags kom delar av släkten och hälsade på för att fira Liam som fyllde 1 år, sjukt hur fort det här året har gått.. Det blev en lyckad tillställning och han fick jättefina saker som han garanterat kommer att uppskatta om ett tag! Man riktigt såg hur det lyste i ögonen på honom <3

Har fått lite frågor av er gällande hur det fungerar för mig med husvagnsliv och (tyvärr) går det inte undvika att min man får dra största lasset även där,givetvis gör jag vad jag kan utifrån bästa förmåga. Tack vare att vi har ett bra och rymligt förtält så låter jag min rullstol stå i det över natten när det är dags att ta sig in i husvagnen, jag hasar mig in på rumpan helt enkelt och sedan med hjälp av sängkanten ställer jag mig upp för att få lite hjälp att komma upp i den (nackdelen att vara en riktig kortis haha). Men jag kan ju säga som så att det är tur att jag har styrkan i mina armar för annars hade det varit betydligt svårare. Jag är så glad och tacksam över att det fungerar såpass bra ändå, man får helt enkelt inte ge sig!

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter och jag kan utan tvekan säga att jag fick den bästa tänkbara starten. För ett tag sedan så sökte jag en högskoleutbildning då jag kände att jag ville skaffa mig mer utbildning inom något mer administrativt för en förhoppningsvis lättare chans att få drömjobbet sen. Valet blev lönekonsult och vet ni? Igår fick jag bekräftat att jag KOM IN! 😀 Så 20 augusti är det slut på föräldraledigheten för att sätta mig i skolbänken igen i 1,5 år. Peppad till tusen samtidigt som det känns lite konstigt när jag varit hemma med Liam såhär länge. Någon mer än jag som ska börja plugga till hösten?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Hur fungerar husvagnslivet för mig? Berättar om höstens planer!

Kommentera