Jag kommer att arbeta med ett utav mina största intressen

Hej fina ni! Hoppas ni haft en fantastisk vecka såhär långt. Min har varit väldigt lugn och även ganska jobbig då jag haft jättesvårt att hålla reda på dagarna av någon anledning, jag har legat en dag före sedan i tisdags så ni förstår ju känslan när man igår tror att det är fredag och så var det bara torsdag haha. Men idag är det äntligen fredag och mitt humör är på topp!

Igår hade jag min syster här på besök då hon gärna ville lämna en present till Liam i förskott eftersom hon inte kommer vara hemma när han firas nästa vecka. Presenten var ett leksaks-golfset som blev mycket uppskattat, det kanske blir en golfare utav honom när han blir stor 😉 Roligast var såklart bollarna, jätteroliga att kasta (han skrattade så han nästan kiknade mitt lilla charmtroll haha).

Sedan satte jag henne i lite arbete när hon ändå var här förstås 😉 Tidigare på förmiddagen kom Bring hit med paket och det fanns inte en chans att jag skulle kunna bära dem från hallen själv då kartongerna var väldigt stora plus att de vägde en hel del. Jag tror inte att hon hade något emot att hjälpa mig med dem när hon såg innehållet heller för den delen, både hon och jag blev som barn på julafton.

Ni som följer mig på sociala medier vet säkert att jag har ett stort intresse för inredning och det har jag nu valt att gå vidare med så från och med nu har jag börjat sälja inredningsprodukter för Perfect Home och det kommer jag tillsvidare att göra på heltid vilket betyder att man är välkommen att kontakta mig när man vill för att boka en visning eller för att beställa osv. Jag gillar att ha möjligheten att utvecklas och komma så långt jag vill, där ingenting hindrar mig när jag vill komma vidare så jag tror att det kan bli väldigt bra.

Jag har skapat både en Facebook-sida och Instagram för mitt arbete som konsulent för Perfect Home. Så för att se lite närmare på produkterna, få reda på priser, boka visningar och beställa från mig så länkar jag sidorna nedan. Jag håller på för fullt med att ta bilder på produkter från visningskollektionen jag fått hem, det är bland annat det jag delar med mig utav på dessa sidor.

Viktigt att tillägga, om du funderar på att boka en visning med just mig så är det alltså inom Linköping med omnejd jag kommer hålla till. Men hör av dig så hjälper jag dig vidare oavsett var du bor!

Facebook

Instagram

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , , ,

2 thoughts on “Jag kommer att arbeta med ett utav mina största intressen

Kommentera