#motfördomarmedmorsanpåhjul fortsätter!

Igår blev det inget skrivande här för min del då vi dels passade på att mysa ordentligt hela familjen när min man var ledig och sedan var det ju Sveriges nationaldag så vi gick en sväng tillsammans med min syster och kollade på lite firande. Dock blev vi inte så långvariga pga att det var väldigt mycket folk, Liam hade svårt att komma till ro när han blev trött vilket resulterade i att han både blev ledsen och irriterad och grät nonstop. Han och min man hann iallafall in på ett museum och kollade på gamla traktorer, det tyckte han var jätteroligt och huvudet hade gått åt alla håll. Det blir nog en motorintresserad kille av honom också precis som sin far 😉 Dagen avslutades hemma hos mina föräldrar, trevligt som alltid!

Gjorde ni något speciellt igår?

Som rubriken lyder så tänker jag nu ta upp det projekt jag startade för en tid sedan, nämligen min hashtag #motfördomarmedmorsanpåhjul. Jag kommer att fortsätta ta emot berättelser från er läsare kring era erfarenheter gällande fördomar. Har du eller någon i din närhet blivit utsatt och vill dela med dig? Skicka då din berättelse till contact@morsanpahjul.se och döp mejlet till Fördomar. Jag kommer givetvis lägga en länk till din blogg eller annan valfri kanal som tack för ditt bidrag <3

Varför gör jag det här då? Jo för att jag själv som väldigt ofta utsätts för en rad fördomar vet att man lätt håller det för sig själv, man tänker att det inte är en big deal men ändå känner man att det faktiskt gjorde lite ont inombords. Jag vill öppna upp det här ämne för att ni ska veta att ni inte är ensamma men också för att samhället ska få upp ögonen för hur stort problem det här är och hur mycket det sårar personen som blir utsatt för det.

Så tveka inte att mejla mig din berättelse, så återkommer jag snarast till dig för att prata mer om när inlägget ska publiceras hos mig osv.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , ,

10 thoughts on “#motfördomarmedmorsanpåhjul fortsätter!

  1. Vilket roligt och viktigt projekt! Det är bland annat detta som gjorde att jag valde dig som ”någon jag ser upp till” på mttt #lelite inlägg 😉 Du krossar fördomar =)

    1. Åh finaste du, såg det inlägget precis nyss när jag gick igenom din blogg! Har ju varit lite frånvarande tyvärr som du vet. Du gjorde min dag, minst sagt! Tack hjärtat <3

  2. Vilket bra projekt! 🙂 jag gjorde faktiskt inget speciellt igår förutom att kika på fotboll & äta chokladmousse 🙂

  3. Jättebra projekt!! Jag tog det alldeles för lugnt igår och vi tjejer slappade medans maken jobbade – men det behövs ibland 😉

Kommentera