Det jag gillar mest med att arbeta med sociala medier

Wow, vilket fint välkomnande jag fick från flera håll efter gårdagens inlägg på morgonen, både från er läsare och andra bloggare. Det gjorde mig så enormt glad och bara det gör att det känns ännu mer rätt att börja återgå i min takt till där jag var innan med bloggen och mina andra sociala medier. Stort tack till er och det värmer i hjärtat att ni uppskattar det jag gör! <3

Just det här är en grej som jag verkligen älskar med att arbeta inom sociala medier, även om man inte alltid känner personerna i verkliga livet så finns det alltid någon som genuint bryr sig om hur man mår och som ger en massa styrka och kärlek. I den här branschen är man aldrig ensam, vi stöttar varandra för det jobb vi lägger ner. Visst är det väl bra fint ändå?

Dessutom är verkligen majoriteten av alla kommentarer/mejl osv från er läsare bara ren kärlek, jag har under min tid som aktiv bloggare inte fått mer än ett fåtal ”hatkommentarer” (väljer att sätta situationstecken för att det egentligen inte är hat, det är enbart ett bevis på att personen i fråga har ett problematiskt liv vilket såklart är tragiskt).

Så det här inlägget var mest för att visa min tacksamhet gentemot er läsare och kollegor inom sociala medier, ni är bäst! <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Det jag gillar mest med att arbeta med sociala medier

  1. Det stämmer det du skriver om att jobba inom sociala medier,men det är på samma sätt som det ä det bästa så är det samma sak som kan göra att det blir det sämsta. 🙂

    1. Jo man vet såklart inte vad som händer, men i den mån det går får man nog fokusera på det positiva för att klara av den här branschen 🙂

  2. Vad underbart att läsa <3
    Känner igen det, får sällan hatkommentarer utan de flesta tycker faktiskt om det jag gör och jag blir så glad.
    Du gör ett bra arbete så fortsätt med det du gör och gör det i din takt <3

    1. Visst är det härligt! 🙂 Tack detsamma, det du gör är fantastiskt och jag är så glad över att ha funnit dig och din blogg <3

Kommentera