Orken börjar sakta komma tillbaka

Godmorgon på er <3 Nu var det ett tag sedan igen men som rubriken säger så börjar min ork och min glädje för skrivandet komma tillbaka igen, den här nedtrappningen har jag verkligen behövt för att inse att bloggandet är något jag vill fortsätta med. Jag har saknat att uppdatera men med brist på inspiration så har det aldrig blivit bra och jag vill kunna leverera bra inlägg till er. Dessutom vet jag att den här typen av blogg behövs i dagens samhälle; det behövs folk som lyfter problemen kring fördomar, funktionsnedsattas rätt till ett värdigt liv osv.

Men också det att jag delar med mig av mitt liv som mamma, det är fortfarande ovanligt att en person som sitter i rullstol skaffar barn samtidigt som jag vet att många därute i liknande situationer gärna vill göra det men inte riktigt vågar än. Då känner jag att det är min uppgift att stötta, svara på frågor, dela med mig av svårigheter men också alla stunder med glädje och kärlek tillsammans med min son. Det finns helt enkelt ingenting som säger att du inte får/kan bli en underbar förälder även om du själv har en funktionsnedsättning för det är inte det som föräldraskap handlar om. Ett barn behöver en trygg famn och en massa kärlek, det är det allra viktigaste. Resten kommer att lösa sig under tidens gång även för just dig.

Med det sagt så håller jag på att ta mig tillbaka, jag har bekräftat för mig själv att jag brinner för det här och kommer fortsätta med det jobb med och runtomkring bloggen. För ni andra bloggare vet nog hur mycket arbete det ligger bakom varje inlägg. Men det är så kul och det får mig att må bra. Givetvis så kommer jag få ta min comeback i min egen takt och jag lovar inte att jag kommer leverera si och så många inlägg per dag/vecka i nuläget. Däremot kommer jag att se till att det blir en regelbundenhet till skillnad från hur det varit ett tag nu.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , , , ,

6 thoughts on “Orken börjar sakta komma tillbaka

  1. Välkommen tillbaka min vän, det är alltid så kul att läsa din blogg och du har så rätt i att det behövs bloggar som lyfter fram fördomar och arbeta mot dem.

    1. Åh tack snälla, vad glad jag blir! Ja det är en viktig grej och någon slags förändring måste ske så då känner jag att jag vill och behöver göra det jag kan för att påverka.

Kommentera