En belöning till mig själv

Söndag och ännu en helg har snart gått, den har varit helt fantastisk! Inte för att vi gjort så mycket utan för att vi har fått umgås hela familjen i detta underbara väder som är. Det är lycka för mig!

Idag gick vi ut på en promenad, tog en runda i Trädgårdsföreningen och efter det kollade vi i lite affärer på stan. Söndagar brukar vara rätt så tomt på folk och så var det även idag, då slipper man trängas och stressa vilket jag tycker är väldigt skönt. Tror ni vi kom hem tomhänta då? Nej, men det blev inte så mycket den här gången. Vi gick en sväng inne på Åhléns och inne på barnavdelningen hade de en massa prylar med Babblarna som Liam totalälskar, bland annat större gosedjur i form av alla Babblarna och gissa vem som sken upp som en sol där i vagnen? Så en röd Bobbo fick följa med oss hem då det är hans favorit av dem, nu får vi se om han lyckas samla ihop alla vartefter så han har en av varje.

Förutom köpet till honom så blev det även ett köp för min del, nämligen en vattenflaska i glas. Jag har sett ett flertal innan men aldrig riktigt fastnat för någon eller så har jag varit för snål, eller menar såklart ekonomisk haha 😉 Men idag unnade jag mig äntligen en, som en belöning till mig själv. Då undrar ni säkert varför?

Idag var det nämligen dags att ta fram måttbandet för att mäta mig efter en vecka helt utan avsteg från LCHF kombinerat med periodisk fasta. Jag är så glad att jag testade att köra periodisk fasta för det har verkligen fått mitt sötsug att minska något enormt och när jag väl haft min ”ätartid” så har jag blivit mätt på det jag ätit vilket resulterat i noll småätande. Jag vågar stolt säga att jag äntligen börjar komma tillbaka till den resa jag gjorden mellan år 2014-2016. Skillnaden den här gången är att jag måste lära mig att det är en livsstil, det är såhär jag kommer att äta resten av livet eftersom det fungerar för mig och jag mår så bra.

Tillbaka till måttbandet, det visade att jag under en vecka har minskat 6 cm runt magen och det är jag nöjd med 🙂 Därför ville jag belöna mig själv med vattenflaskan jag hittade. Det är så lätt att belöna sig med ätbara saker men det finns inte med på kartan för min del, min resa kommer fortsätta nu och det är just det här jag valt att lägga fokus på nu när jag inte alltid är lika aktiv på mina sociala medier.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , ,

8 thoughts on “En belöning till mig själv

    1. Tack! Jag är jättenöjd. Han släpper den inte mer än han måste kan jag lova dig, den lyckan i hans ögon är obeskrivlig <3

Kommentera