Nu måste mitt fokus ligga på annat håll ett tag

Hej fina läsare, hur har ni det i sommarvärmen? Här njuter vi för fullt om dagarna och det är precis vad jag behöver få göra just nu.

Ni som följer mig på Instagram vet om att jag lade ut ett inlägg häromdagen om att jag kommer ta en liten paus från mina sociala medier. Det betyder absolut inte att jag kommer lägga ner bloggen eller några andra utav mina kanaler, snarare att jag lägger ut något lite nu och då och inte har några krav på mig själv en tid framöver. Vissa dagar publicerar jag här och andra inte, samma gäller Instagram osv.

Då undrar ni säkert varför? Jag kommer att prata med er om det när jag känner mig redo men jag är inte där än. Det jag kan säga här och nu är att mitt fokus måste ligga på annat håll ett tag och för att inte bli stressad så måste jag ju trappa ner på annat under tiden. Vi har bara ett liv och det måste vi vara rädda om och jag vill se vår son växa upp, få vara en bra mamma/fru och person överhuvudtaget. Det är nu eller aldrig för min del, det blev så definitivt för ett tag sedan och därav beslutet att prioritera om.

Jag skulle därför bli väldigt glad om ni vill hjälpa mig med lite förslag på vad ni vill läsa om här hos mig, alla önskemål är välkomna! Lämna gärna ett förslag i kommentarsfältet eller mejla till contact@morsanpahjul.se.

Tills vi ses igen, ta hand om er! <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

Kommentera