En dag i utvecklingens tecken

Hur underbart väder har vi inte fått nu?! Äntligen, har längtat så mycket! I skrivande stund är det drygt 28 grader på balkongen och ingen är lyckligare än jag, får så mycket energi av detta 🙂

Nu har jag återigen haft några intensiva dagar där det hänt mycket annat som jag varit tvungen att fokusera på, men har samtidigt varit bra och intressanta dagar. Hade ni en bra helg? 

Känner att jag måste berätta lite om gårdagen då den var väldigt händelserik för oss här hemma. Dagen började med att Liam vaknade och vi skulle ta upp honom som vanlig, vad möts vi av då? Jo en glad pojke som STÅR upp i sängen, han har alltså rest sig upp själv för första gången. Han har kämpat massor med det och det har nu gett resultat, den lyckan man känner som förälder är helt obeskrivlig. Som att inte det vore nog så började han klappa händerna när jag skulle byta blöja på honom vilket han aldrig förut gjort heller. Var tvungen att ropa in mannen så att han fick se såklart <3 Vad hände med vår lilla bebis?! Jag tycker att allt har gått fort hela tiden men nu ska vi inte tala om, det händer saker varenda dag. Ni märker att jag är en rätt stolt mamma va? 😉

Utöver det så är han bara mer och mer med, han ska gärna ha ordet allt som oftast och nu är det så roligt eftersom de ljud han gör börjar låta som ord och man märker att han tar in mycket när man pratar med honom. Så snart blir det nog både spring och konstant prat skulle jag tro haha. Både jag och min man är duktiga på att prata så vad blir då han kan man undra 😀 Älskade unge, du är helt fantastisk på alla sätt! <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “En dag i utvecklingens tecken

Kommentera