Philips steamer StyleTouch Pure

Inlägget är i samarbete med Buzzador

Jag har fått den stora äran att testa StyleTouch Pure handhållen steamer från Philips så jag tänkte dela med mig lite utav vad jag tyckte om produkten i sin helhet.

Min tanke var att jag skulle prova den ordentligt genom att testa på en skjorta som jag inte använt på evigheter och därför varit instängd i garderoben, ni vet ju hur tråkig lukt det kan bli tillslut när det inte används. Jag brukar aldrig ta ut något i förskott,inte heller den här gången men lite tveksam var jag ändå om det skulle gå att göra något utav skjortan med denna steamer. Resultatet då?

Före:

Efter:

Förutom att den gick att släta till fint så har även den där instängda lukten försvunnit och det trodde jag absolut inte att den skulle göra. Detta tack vare ångan som dödar bakterierna och det i sin tur gör att odörer försvinner, plagget är snyggt och fräscht igen!

Jag tyckte att den var lätt att använda, tydliga instruktioner medföljde och designen är enkel och snygg. Ett stort plus för den snabba uppvärmningen på 60 sekunder! Har ni inte testat den här så gör det! Den kommer helt klart att komma till användning många gånger hemma hos oss, speciellt sådär i sista minuten innan man ska iväg någonstans och man behöver fräscha till plagget lite. Ett tips från mig till er 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Philips steamer StyleTouch Pure

    1. Kan tänka mig det, gillar deras produkter över lag 🙂 Det är den, så glad att jag fått chansen att upptäcka denna!

Kommentera