Det börjar sakta gå åt rätt håll

Idag är jag tacksam över att inte ha några ärenden jag behöver uträtta! Det regnar och är riktigt grått ute. Typisk svensk sommar brukar man ju säga.. Det bästa med dessa dagar är att man kan få en hel del annat gjort; idag har jag fixat en ny header till bloggen, börjat planera framtida blogginlägg och svarat på mejl.

Utöver bloggarbete så har det varit full fart och lek med sonen efter frukost men han blir helt klart också seg av vädret så han sover ännu och lunchen blir därför senare än vanligt. När vi bara är hemma så är det han som får bestämma, det är inte så att jag väcker honom för att han är tvungen att äta ett visst klockslag tex. Jag har även ringt ett samtal till BVC som överenskommet när vi vid förra besöket kom överens om att vi skulle testa att ge Liam Laktulos för att underlätta magen. Det har definitivt hjälpt och vi ska nu fortsätta fram tills nästa besök som blir i samband med hans 1-årsdag i juni för att utvärdera igen och då tillsammans med läkare.

Hur mår jag själv då? Bättre och bättre, jag sa senast igår när jag pratade med mamma i telefon att jag känner en stor skillnad vad gäller den stress jag känt inom mig en längre tid. Jag mår väldigt mycket bättre, jag vill och orkar ta mig för saker igen men självklart tar jag en dag i taget för att inte trilla dit igen. Panikångestattacker har jag inte känt av på ett tag heller vilket är så skönt!

Jag skulle säga att jag unnar mig en god hälsa både psykiskt och fysiskt med alla beslut som tas just nu för som ni vet kämpar jag på med min LCHF-kost och nu har jag klarat mig över helger, jobbiga kvällar med sockerabstinens utan ett enda avsteg. Även den här gången har jag valt att inte väga mig utan jag går helt på hur jag ser ut och hur jag själv mår, det är det som räknas. Det jag märker just nu är att magen inte känns lika uppblåst, jag har mer energi och blir inte lika lättirriterad. Om jag ska nämna något som är jobbigt så är det nog den här avvänjningen från sockret som gör sig påmind lite då och då i form av huvudvärk, yrsel och trötthet men det är så värt det och jag vet att det kommer gå över med lite tid. Mer uppdatering kring min hälsoresa kommer framöver och ni kan även följa den till viss del på min Instagram.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Det börjar sakta gå åt rätt håll

Kommentera