Tack för den här tiden <3

Idag hälsar vi 1 maj välkommen! Är det bara jag som tycker att tiden går otroligt fort just nu? Däremot kunde man såklart ha önskat sig lite roligare väder än det här gråa som är här nu men man kan inte få allt på en gång, förhoppningsvis kommer sommaren och värmen om inte alltför lång tid.

Det är inte bara att vi går in i maj idag som är speciellt för mig just den här dagen. Idag är det nämligen den första dagen på över tre år som jag inte är anställd längre. Jag gick ju ut med det för ett tag sedan att jag gjort valet att säga upp mig och jag fick verkligen jättefin respons på det, hade nog väntat mig någon som gärna ville tala om för mig att det är egoistiskt och korkat att göra så. För mig är det fortfarande helt rätt beslut och jag vet att allt kommer lösa sig med tiden. Jag går ju fortfarande hemma på föräldraledighet och kommer att göra det tillsvidare också. Om jag sedan väljer att jobba eller kanske börja plugga får tiden utvisa, just nu är fokus att må bra psykiskt och jag märker sådan skillnad redan så jag är positiv inför framtiden.

Fast givetvis är det lite läskigt också, det är alltid tryggt att ha något att gå tillbaka till men som i mitt fall så kände jag att det inte skulle fungera att gå tillbaka då det är en väldigt stressig bransch i perioder och jag kan helt enkelt inte hantera det lika bra längre pga min panikångest. Vem är då jag att tvinga mig själv till något som jag inte mår bra av? Man måste försöka tänka positivt, allt har sin tid och det kommer lösa sig även för mig. Jag känner ett lugn inombords vilket får min ångest att inte triggas på samma nivå och det leder till att jag är en bättre person, jag orkar vara en bättre mamma och fru. Det är en stor vinst för mig.

Jag kommer dock att rikta ett stort tack till min nu föredetta arbetsplats för den här tiden. Tack för att ni har trott på mig från första början och faktiskt vågat anställa en person med funktionsnedsättning, det är något som fortfarande är tabu i samhället tragiskt nog. Men ni har alltid sett till den personen jag är och inte gjort skillnad på mig. Tack för att jag fick chansen att visa vad jag går för!

Nu blickar jag framåt mot nya möjligheter och välkomnar nya utmaningar med öppna armar, jag hoppas ni fortsätter följa mig även genom denna resa! Hoppas ni får en riktigt fin 1 maj mina läsare, glöm inte att just DU är bäst <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

4 thoughts on “Tack för den här tiden <3

Kommentera