Ordning och reda utan stress

Måndag och valborgsmässoafton! Brukar ni fira det och isåfall hur? Vet att när jag var yngre och bodde hemma var vi bland annat och tittade på majbrasa och det var jättemysigt. Tanken är att vi ska föra det vidare här hemma också tror jag då jag tycker att det som sagt är en mysig stund med familjen och roligt att göra något tillsammans även om dagen i sig inte är något vi firar mer än så. 

Men i år blir vi hemma, Liam har fortfarande feber till och från men han börjar bli lite piggare. Natten som var fick han rätt så hög feber och var ledsen plus att vi ju bytte bäddmadrass osv igår och det kan jag lova er var väldigt ovant så sömn blev det inte mycket av för min del. Madrassbytet tror jag dock löser sig med lite tid, just nu känns den lite för mjuk och det kan jag lätt få ont i ryggen utav men jag ger det en tid så får vi se.

Idag har jag börjat med något nytt både för min egen skull men också min mans för att få lite mer struktur i vardagen, få så mycket som möjligt gjort under dagarnas gång men ändå inte under stress nämligen ”Att göra under dagen-lista”. På så sätt får vi en tydlig överblick på vad som bör hinnas med under dagen men ibland kommer det såklart annat oplanerat i vägen och det vi inte hinner idag tar vi helt enkelt imorgon. Jag skriver i stort som smått för att inte missa något. Idag är några utav punkterna tex:

  • Handla
  • Beställa kläder till Liam
  • Få ut ett blogginlägg (det här)
  • Dammsuga och skura
  • Sälja en tavla & få upp lite annat på väggen
  • Till källsorteringen och slänga grejer

Som ni ser, en väldig blandning på grejer som dyker upp men jag gillar att ha allt tydligt oavsett stort eller litet. Allteftersom det blir av så stryker vi punkt för punkt och bara det är ju en väldigt skön känsla! Skriver ni också listor eller har ni andra bra knep som ni tar till? Dela gärna med er i kommentarerna 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Ordning och reda utan stress

Kommentera