Jag förväntade mig något helt annat

Hoppas ni haft en superbra söndag! (som här hemma är en fredag eftersom min man har turen att vara ledig även imorgon utöver tisdag)

Här har vi haft en väldigt lugn dag. Vi valde som sagt att hoppa över babysimmet idag även om Liam var feberfri men han är fortfarande inte riktigt på topp, dock tror vi att det är pga att det är fler tänder påväg upp men så länge han inte mår riktigt som han brukar så ska han få vara hemma och ta det lugnt <3

Häromdagen bytte vi ju ut våra gamla hallmöbler och idag fick sig sovrummet en uppfräschning också i form av en ny bäddmadrass (hade förut två mindre), blev SÅ mycket bättre med en stor istället! Sedan investerade vi i nya täcken till oss och även ett till Liam samt sängkläder och lite lakan. Jag gjorde som sist att jag lade undan via nätet och så hämtade mannen det på plats ett par timmar efter. Jag fick väl en liten chock när vi höll på att fixa iordning alla grejer då jag vet att jag beställde gråa sängkläder och det stod även på bekräftelsen men med oss fick vi i någon mer mintgrön färg. Självklart kunde vi åkt tillbaka och ifrågasatt detta men mannen tyckte om färgen och jag tycker nu när allt är på plats att det faktiskt gjorde sig med en liten färgklick därinne men ni förstår nog själva chocken när man har förväntat sig något helt annat 😉

Vår katt har inte lämnat sängen sedan vi gjorde iordning därinne så skulle tro att det är ett gott betyg det med haha.

Tror bara att jag måste bli lite mer tuff när det gäller färgklickar i hemmet, jag kan tycka att det är väldigt snyggt att ha detaljer i lite starkare färger som bryter av det vanliga gråa, vita och svarta som vi annars använder oss mycket utav i hemmet. Detta behåller vi och jag kan nog garantera att någon sover skönt inatt 😀

Vill också påminna er om att redan idag skicka in en anmälan till min och Fröken Rödlöks bloggmiddag i september. Ni hittar mer info om det här eller i ”Kommande evenemang”. Jag är helt säker på att vi kommer få en oförglömlig kväll!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “Jag förväntade mig något helt annat

  1. Så mysigt det ser ut =) För mig känns det också som fredag, men det är för att jag imorgon kommer sova på hotell med syrran då vi skall iväg =) Sambons chef beordrade dom ledigt men kjell har jouren så han ville inte vara ledig så han kommer jobba imorgon … =)

Kommentera