Ut med det gamla & in med det nya!

FREDAAAAG! Vilket betyder att vi snart får umgås hela familjen och dessutom två dagar extra pga Valborg och första maj 🙂 Ikväll ska mannen ut med sina kollegor och ha trevligt så jag får snällt vänta tills imorgon innan vi får umgås ordentligt. Men att få extra mystid med Liam är inte heller fy skam så tänker inte klaga <3

Kvällen blev allt annat än lugn igår efter att min man avslutade sin arbetsdag men jag lovar att det var ett beslut vi båda tog så det var inte jag som styrde och ställde alltför mycket haha 😉 Vi har nämligen pratat om att byta ut våra hallmöbler då de vi haft hade några år på nacken och började gå sönder så jag kollade runt lite och hittade lite på Jysk som jag fastnade för och dessutom var det kampanj, det tackar väl ingen nej till liksom? Så när han kom hem på eftermiddagen mätte vi och jag visade det jag hade hittat och som tur är har vi väldigt lika smak så han bad mig reservera så att han bara kunde åka och hämta.

Sagt och gjort! Bara några minuter efter fick vi meddelande om att det fanns färdigt för avhämtning. Vi bestämde oss för två möbler och tänkte väl att det inte skulle ta så lång tid att få ihop. Haha, vad fel vi hade! Men vi gav oss inte förrän allt var färdigt, Liam hade somnat för natten så det var lika bra att få det färdigt. Dock tycker jag att det är väldigt svårt ibland att köpa något man bara sett på bild, man tänker att det ska bli på ett sätt men så blir det inte riktigt så alltid och den känslan fick jag en släng av när det var färdigt. Jag kände mig osäker på byrån men bestämde mig för att sova på saken och idag känns det så mycket bättre! Dessa möbler är något mindre än de vi hade förut men med fler lådor för förvaring vilket är guld värt hemma hos oss, men det resulterade ju i en något rymligare hall som jag uppskattar när jag ska fram med rullstolen här hemma plus att det genast blev mycket ljusare och mer organiserat. Nu ska jag bara fixa lite smådetaljer så småningom när jag känt in de nya möblera lite mer.

Men visst blev det väl ganska bra ändå? 🙂

Före:

 

Efter:

 

 

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

6 thoughts on “Ut med det gamla & in med det nya!

Kommentera