Jag kan inte låta bli att känna lite dåligt samvete

God eftermiddag 🙂 Hoppas ni har haft en superbra torsdag hittills för det har jag haft då vi fick besök av min mamma så det blev en mysig stund med fika, prat och en massa lek & bus såklart. Bäst var nog när Liam och mormor lekte på golvet om han får säga det själv 😉

Det är just detta som är väldigt tacksamt i mina ögon då någon kommer som faktiskt kan vara med honom när han vill leka på golvet och röra sig helt fritt så om någon frågar mig vad det svåraste är med att ha barn och själv ha min funktionsnedsättning så är det helt klart mitt svar. Lättare blir det när han kan stå upp själv, för att förflytta mig till golvet och upp i rullstolen är inga problem men det är den detaljen att få med honom upp också som dessvärre ställer till det. Självklart blir han aktiverad ändå på andra sätt och han är mer än nöjd men jag skulle ljuga om jag sa att jag ibland inte kan låta bli att känna lite dåligt samvete över situationen.

Nu blev han iallafall helt slut av all lek så han tar sitt eftermiddagsvil nu innan pappa kommer hem för då lär det bli full fart igen. Det märks så väl att han saknar sin pappa när han är borta och jobbar hela dagarna så jag skulle tro att han kommer trivas i sommar när mannen har semester och vi kan umgås hela familjen i flera veckor.

Vad har ni gjort idag? 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Jag kan inte låta bli att känna lite dåligt samvete

Kommentera