Save the date! Anmälan har öppnat

Ni som följer mig på Instagram har redan sett det, men nu är det äntligen dags för event som jag kommer att hålla i tillsammans med fina Fröken Rödlök! Skicka din anmälan och även en länk till din blogg till contact@morsanpahjul.se eller kontakt@frokenrodlok.se och döp mejlet till Bloggmiddag (oavsett om du lämnat intresse i tidigare kommentarer). Tanken är att vi ska få chansen att lära känna varandra och förhoppningsvis finna inspiration, bolla idéer och helt enkelt ha en rolig kväll tillsammans. Mer info ser ni nedan, begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Är du eller ditt företag intresserad av att sponsra med någonting så mejla även det till contact@morsanpahjul.se eller kontakt@frokenrodlok.se, döp då mejlet till ”Sponsring”. Givetvis kommer du/ditt företagsnamn att länkas bland sponsorer för eventet!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Save the date! Anmälan har öppnat

    1. Jaa det känns riktigt roligt! Tack, det hoppas jag med 😀 Hoppas vi ses på något annat event i framtiden! <3

Kommentera