Ett stort beslut har tagits

Fina ni, bloggen har varit tom på inlägg en tid nu. Det är absolut inget jag vill, har inte tröttnat på något sätt men mitt fokus har behövt ligga på andra håll nu ett tag. Idag tänkte jag berätta lite av vad som just nu händer i mitt liv.

Som ni vet så har jag haft ganska täta panikångestattacker den senaste tiden och självklart vill jag göra allt jag kan för att minska dem. Det innebär att man ibland måste göra beslut som kanske inte låter som det mest smarta i andras öron, men det är bara jag som vet vad som är bäst för mig själv. Ingen annan.

Jag har sagt upp mig från min tillsvidaretjänst på kundtjänstföretaget jag jobbat på sedan mars 2015 och det här är ett val jag inte gjort över en natt givetvis. Jag har vänt och vridit på alla tänkbara situationer, pratat med de allra närmaste om detta men framförallt har jag valt att följa vad mitt välmående säger. När jag är på ett arbete vill jag kunna leverera fullt ut och det går inte när det psykiska inte alltid är där, speciellt inte inom den branschen. Jag har insett att det kommer få mig att må ännu sämre att utsätta mig för den stress som blir där och det är det inte värt.

Jag vill må bra, kunna vara en bra mamma/fru/vän mm. Det kan jag inte vara om jag inte gör något för att underlätta för mig själv. Jobbsituationen kommer lösa sig, jag kommer fortsätta min föräldraledighet som planerat en tid till och under den tiden söker jag mig vidare till andra utmaningar. Om det sedan resulterar i anställning eller studier det vet jag inte här och nu.

Det jag vet är att jag redan lyckats få bort en stor klump av ångest och att det här var det rätta valet för mig att göra. Vad andra tycker och tänker kan jag inte ta hänsyn till. Det finns bara en av mig och jag vill gärna se min son växa upp, vara med och finnas där, stötta under livets gång. Det är det viktigaste för mig.

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

10 thoughts on “Ett stort beslut har tagits

    1. Ja någonstans måste man tänka realistiskt och långsiktigt. Det finns så mycket mer än jobb som är viktigt i livet!

  1. Bra gjort Frida. Om man känner att ens arbete inte längre är bra för en ska man inte stanna kvar anser jag. Skönt när beslutet är taget. Jag sa upp mig från min tjänst som förskollärare 2016 – det var så skönt när det beslutet var taget. Kram från mig

    1. Tack snälla! Håller med dig fullt ut. Så skönt när man känner att det är rätt beslut, för sin egen skull och ingen annans. Kram

Kommentera