Det är mycket nu

Hej fina ni! Nu var det ett tag sedan igen men det beror helt enkelt på att det har varit väldigt mycket annat med familjelivet och andra olika beslut jag har varit tvungen och ta så därför har mitt fokus behövt ligga där. Men nu börjar saker och ting klarna igen och jag hoppas att jag inom kort kommer kunna dela med mig lite mer utav vad som händer i mitt liv just nu. Jag är oftast väldigt öppen med mitt liv här och kommer givetvis fortsätta att vara det, men allt har sin tid 🙂

Idag har vi strålande sol här så jag ska ta med mig sonen ut på en promenad om ett tag är planen men först blir det lunch när han vaknat. Han har börjat ta ordentliga sovmorgnar så allt blir lite förskjutet här hemma om man jämför med många andra småbarnsfamiljer där man ser att de oftast får gå upp och börja dagen runt 5. Men jag klagar såklart inte eftersom jag också är ett stort fan av att få sovmorgon!

I väntan på detta fortsätter planeringen utav bloggmiddagen som jag nämnde för några inlägg sedan. Det är mycket som ska hinna ordnas och datum är ännu inte riktigt satt men det är på gång så då får ni mer info 🙂 Jag har fått in några intresseanmälningar redan och det känns jättekul, det går jättebra att anmäla er via mejl contact@morsanpahjul.se. Det jag vet här och nu är att det kommer äga rum någon helg i slutet av augusti/början av september och som jag nämnde sist jag skrev om det så kommer middagen äga rum i Linköping. Hoppas på att få se många bloggare på plats!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Det är mycket nu

Kommentera