Sjätte gången gillt, eller?

Godmorgon fina läsare <3 Idag vaknar jag upp till en enorm blåst, helt galet vad det knakar och skakar i fönstren emellanåt. Jag hade planer på att ta en promenad med Liam under förmiddagen men dem fick jag snällt lägga ner tillsvidare. Blåser det mycket hos er också?

Jag kom på att jag glömt bort att berätta vad som kom på posten i förrgår. Jo en ny tid för hembesök utav min arbetsterapeut, ny tid är nu 24 april och kommer det något emellan nu så vet jag inte vad jag gör. Då måste det nästan gå att begära en ny person som tar sig an mig och mitt ärende kan jag tycka för att gång på gång bli sjuk är inte helt normalt känner jag (dock är två av besöken inställda pga mig). Men nu är det försök nr 6 och jag måste verkligen få rätsida på det här med assistans. Även om kommunen säger att mina chanser att få beviljat är minimala så kommer jag kriga för mina rättigheter, så som mina föräldrar har krigat under min uppväxt för att få mig LSS-berättigad och så får jag inte ta del av insatserna? Många med mig som känner precis samma och det är ett skrämmande problem. Så håll nu tummarna för att det blir av den här gången!

I eftermiddag när mannen slutat så tar vi en mysig helg tillsammans jag och min lilla familj, jag älskar verkligen fredagar när man vet att man har hela helgen framför sig. Vi har inget speciellt planerat men alltid blir det något. Hur ser er helg ut?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

 

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Sjätte gången gillt, eller?

Kommentera