En mysig detalj för gråa dagar

Inlägget är i samarbete med Doftriket

Idag vaknar vi upp till ännu en grå dag här, vill ju ha sol och fint nu. Men när jag tänker efter så är det ju faktiskt inte bara negativt med gråa tråkiga dagar eftersom att man kan göra dem väldigt mysiga med små medel, något jag alltid älskat mycket och använder mig av är alla olika typer utav doftljus. Det både doftar gott och ger en supermysig stämning!

Därför blev jag extra glad när jag fick hem ett doftljus från Doftriket igår, jag tände det nästintill direkt och kolla bara. Hur mysigt blev det inte?

Ljuset jag fick hem är som ni ser från märket WoodWick och heter Fruit Temptation. Det består av tre lager med olika dofter och jag lovar er, det doftar helt underbart gott. En grej som jag gillar speciellt med dessa ljus är den ekologiska träveken, när den tänds så sprakar det sådär härligt precis som en brasa plus att det då även ger ifrån sig en riktigt fräsch och fruktig doft som gör hela rummet väldoftande. Helt plötsligt gör det inte så mycket att vädret är som det är längre.

Det här ljuset är i storlek medium och har en brinntid på ca 100 timmar, de är gjorda av en sojavaxblandning av hög kvalité och glaset i sig av återvunnet glas, så det är ett mycket miljötänk bakom tillverkningen av dessa doftljus vilket är viktigt för mig. Något jag också tycker är bra är att glaset är snyggt så när ljuset har tagit slut finns det ingenting som säger att man måste slänga det, hur fint kan det inte bli med något litet eget blomsterarrangemang i glaset till exempel? Det är något jag ska testa och jag kommer självklart dela med mig av det resultatet också.

Är ni som jag och bara totalälskar doftljus så rekommenderar jag just det här ljuset så starkt! Nu kan de gråa dagarna inte få ner mitt humör på samma sätt längre, idag är vi inne och skapar mysstämning och kopplar av till det sprakande ljudet. En liten detalj kan göra så himla mycket för en mysig miljö i hemmet!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

4 thoughts on “En mysig detalj för gråa dagar

    1. Håller med dig! Så mysigt 🙂 Ja nu vill jag ha riktig vår och sol, det här är inget upplyftande alls. Kram fina du!

Kommentera