Bloggmiddag med Morsan på hjul?

Hej på er denna gråa dag. Eller hur ser det ut hos er? Här är det bara mörkt och trist, ingen dag då man är full av energi direkt men det är bara att göra det bästa av dagen 🙂 Sitter och läser lite i boken Influencer innan lilleman vaknar och det är dags för lunch.

Nu har det visst börjat regna också ser jag så vi håller oss inne och myser idag. Tänkte få lite småfix gjort här hemma och om jag känner Liam rätt så vill han gärna springa runt i sin gåstol under tiden, allt blev ju så mycket roligare när han nådde ner ordentligt och fick upp farten så nu gäller det att vara på sin vakt för han är snabb.

Mejlen för bloggen börjar bli mer och mer fylld med roliga saker också så det måste jag också ta itu med under dagen. Jag blir superglad för all positiv feedback jag får från er och alla tips och idéer på vad ni vill läsa, så fortsätt gärna skicka till mig 🙂

För en tid sedan så skrev jag och berättade att jag tänkte försöka få till ett event där vi bloggare träffas och har en trevlig stund. Det var några som redan då visade intresse så detta vill jag ju genomföra. Planen är att få till en bloggmiddag på en lördag längre fram och den kommer att äga rum i Linköping. Tyvärr kommer alltid det geografiska att ställa till det, alla kan inte komma på allt osv. Skulle du vara intresserad av att delta på denna middag så mejla ditt intresse till contact@morsanpahjul.se för att jag ska kunna se på ett ungefär hur stort intresset är och dessutom söker jag en eller två som vill hjälpa mig att ro det här i hamn så hör av dig om du känner att du har tid och ork så pratar vi ihop oss 🙂

Skulle vara så roligt att träffa så många som möjligt av er för att lära känna personerna bakom alla fina bloggar. Tror också att det är ett perfekt tillfälle för att hjälpa varandra med olika tips, idéer och inspiration. Eller vad säger ni?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “Bloggmiddag med Morsan på hjul?

  1. Hade så gärna velat gå på en bloggmiddag, men tyvärr inga möjligheter att ta mig till Linköping. Lite långt att åka, men kanske en annan gång. 🙂
    Älskar iden dock, men det har du och jag redan pratat om 🙂

Kommentera